Lub0 написа:Мене ме интересува колко е една такава стипендия? Има ли поне 80к годишно?

Lub0 написа:Мене ме интересува колко е една такава стипендия? Има ли поне 80к годишно?
иеее 4е ако дават 80 к подараци - ми то сте се напални с студенти в Канада.Lub0 написа:Мене ме интересува колко е една такава стипендия? Има ли поне 80к годишно? Нали в МБА ги готвят за да работят от директор нагоре, та затова се чудя дали и стипендиите отговарят на бъдещите заплати?
Подаръци няма - огромната част от финансовата помощ е под формата на заем.bp_de написа:иеее 4е ако дават 80 к подараци - ми то сте се напални с студенти в Канада.Lub0 написа:Мене ме интересува колко е една такава стипендия? Има ли поне 80к годишно? Нали в МБА ги готвят за да работят от директор нагоре, та затова се чудя дали и стипендиите отговарят на бъдещите заплати?![]()
![]()
![]()
Или ве4е кат завар6и6 МБА и с дипломата ти вра4ват договор за работа кат директор.![]()
Ти поне си стара пу6ка -нали знае6 за какво викат емигранта - да опава каи6а а не да яде на готово.
Аи знае6 състо 4е безплатно е само сиренето в капана за ми6ки.
MBA не означава непременно директорска работа. Аз не съм се захващат с това, но около мен има няколко такива и не знам някой да е взимал стипендия за да завърши. Някой са с MBA, други с EMBA. Това че не са директори, не означава, че работата не им докарава 6 цифри годишно. Този, който е най-близо до мен е имигрант. Пък който иска да се забавлява с темата нека го прави.bp_de написа:иеее 4е ако дават 80 к подараци - ми то сте се напални с студенти в Канада.Lub0 написа:Мене ме интересува колко е една такава стипендия? Има ли поне 80к годишно? Нали в МБА ги готвят за да работят от директор нагоре, та затова се чудя дали и стипендиите отговарят на бъдещите заплати?![]()
![]()
![]()
Или ве4е кат завар6и6 МБА и с дипломата ти вра4ват договор за работа кат директор.![]()
Ти поне си стара пу6ка -нали знае6 за какво викат емигранта - да опава каи6а а не да яде на готово.
Аи знае6 състо 4е безплатно е само сиренето в капана за ми6ки.