За Водолазите в Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
bateto

За Водолазите в Канада

Мнение от bateto »

Бекс не се скатавай,напиши няколко реда .Поне ти ми изглеждаше малко по читав ,ама и ти потъна под вода. :wink:
Аватар
iv

Мнение от iv »

ха така има ли тука някой колега с резервоари... на гърба, както наричат акваланга тук? :beer2:
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
ivandi

Re: За Водолазите в Канада

Мнение от ivandi »

bateto написа:Бекс не се скатавай,напиши няколко реда .Поне ти ми изглеждаше малко по читав ,ама и ти потъна под вода. :wink:
Ей, гониш до дупка. Остав го човека да се съвземе. Да събере втори впечатления.

Бекс, наскоро се изказваше разпалено за една книжка. Носиш ли си я :wink:
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Аз мисля че Бекс още е в шок от модата на костюмите на юпитата в даунтаун :wink: Може да е отишъл на интервю в някоя банка и да го е посрещнал менъджъра с неизгладена неизпрана риза от Долар Стор, разкопчана на гърдите с подаващи се черни къдрави косъмчета. И нашето момче е получило такъв удар по модното чуство че е загубил дар-слово и още не може да се съвземе :lol:
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Re: За Водолазите в Канада

Мнение от filipne »

ivandi написа:
bateto написа:Бекс не се скатавай,напиши няколко реда .Поне ти ми изглеждаше малко по читав ,ама и ти потъна под вода. :wink:
Ей, гониш до дупка. Остав го човека да се съвземе. Да събере втори впечатления.

Бекс, наскоро се изказваше разпалено за една книжка. Носиш ли си я :wink:
Те вторите впечатления ще дойдат като започне да търси работа и разбере колко назад с материала е в така наречения "нетуъркинг" :lol:
becks

Мнение от becks »

:D :D Как ме развеселихте докато си пиех кафето. :D :D

Бате, аз съм последния, който е потънал дълбоко под водата. Поне от време на време се обаждам. Не знам що обаче новия модератор ми заключи темата. Мислех да пиша още впечатления, ама нещо ме мързи и никой нов не се включва, вярно много водолази станахме :D :D

Аз работа си намерих на третия ден и взех първия чек още докато повечето не са си изкарали документите, така че съм частен слуай. Бачкам като сервитьорче и бар-бек на 2 места. Бакшишите са такс фри, което е ОК за мен.

Нещо откъм забавления нещата са зле. Абе има барове, ама не са като при нас. И много малко се пие. Аз като ударя два шота водка (всеки по 28 грама) и ме гледат като най-големия алкохолик в Торонто :lol: :lol:
И е много трудно да намериш къде да пиеш еспресо. Аз съм късметлия, че намерих едно италианско кафене наблизо до квартирата. Иначе в Литъл Итали и Грийктаун може да се намери някое свястно заведение.

И да кажа за последно - голяма подкрепа получавам от българите тук, от хора с които се познаваме само виртуално. Да знаете, че тази приказка за българите в чужбина не е вярна.

Поздрави на всички

:beer: :beer:
kralimarko

Мнение от kralimarko »

евала БЕКС..само с главата напред :beer:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

becks написа:И да кажа за последно - голяма подкрепа получавам от българите тук, от хора с които се познаваме само виртуално. Да знаете, че тази приказка за българите в чужбина не е вярна.

:beer: :beer:
Abe така ще е докато си още сервитьорче, ако след това изведнъж станеш собственик на някое заведение и почваш да вадиш яко пари ще видиш, че "приказката за българите..." е вярна :twisted:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
bateto

Мнение от bateto »

Бекс,объркал си града .При нас се пие до 3 часа сутринта и никой не ти брои шотовете,а и наште моми са по дашни от вашите,само пачка да имаш ,че по вечето пият като смоци. :D
Публикувай отговор