За Водолазите в Канада
За Водолазите в Канада
Бекс не се скатавай,напиши няколко реда .Поне ти ми изглеждаше малко по читав ,ама и ти потъна под вода. 

Re: За Водолазите в Канада
Ей, гониш до дупка. Остав го човека да се съвземе. Да събере втори впечатления.bateto написа:Бекс не се скатавай,напиши няколко реда .Поне ти ми изглеждаше малко по читав ,ама и ти потъна под вода.
Бекс, наскоро се изказваше разпалено за една книжка. Носиш ли си я

"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аз мисля че Бекс още е в шок от модата на костюмите на юпитата в даунтаун
Може да е отишъл на интервю в някоя банка и да го е посрещнал менъджъра с неизгладена неизпрана риза от Долар Стор, разкопчана на гърдите с подаващи се черни къдрави косъмчета. И нашето момче е получило такъв удар по модното чуство че е загубил дар-слово и още не може да се съвземе 

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Re: За Водолазите в Канада
Те вторите впечатления ще дойдат като започне да търси работа и разбере колко назад с материала е в така наречения "нетуъркинг"ivandi написа:Ей, гониш до дупка. Остав го човека да се съвземе. Да събере втори впечатления.bateto написа:Бекс не се скатавай,напиши няколко реда .Поне ти ми изглеждаше малко по читав ,ама и ти потъна под вода.
Бекс, наскоро се изказваше разпалено за една книжка. Носиш ли си я

Бате, аз съм последния, който е потънал дълбоко под водата. Поне от време на време се обаждам. Не знам що обаче новия модератор ми заключи темата. Мислех да пиша още впечатления, ама нещо ме мързи и никой нов не се включва, вярно много водолази станахме

Аз работа си намерих на третия ден и взех първия чек още докато повечето не са си изкарали документите, така че съм частен слуай. Бачкам като сервитьорче и бар-бек на 2 места. Бакшишите са такс фри, което е ОК за мен.
Нещо откъм забавления нещата са зле. Абе има барове, ама не са като при нас. И много малко се пие. Аз като ударя два шота водка (всеки по 28 грама) и ме гледат като най-големия алкохолик в Торонто

И е много трудно да намериш къде да пиеш еспресо. Аз съм късметлия, че намерих едно италианско кафене наблизо до квартирата. Иначе в Литъл Итали и Грийктаун може да се намери някое свястно заведение.
И да кажа за последно - голяма подкрепа получавам от българите тук, от хора с които се познаваме само виртуално. Да знаете, че тази приказка за българите в чужбина не е вярна.
Поздрави на всички

Abe така ще е докато си още сервитьорче, ако след това изведнъж станеш собственик на някое заведение и почваш да вадиш яко пари ще видиш, че "приказката за българите..." е вярнаbecks написа:И да кажа за последно - голяма подкрепа получавам от българите тук, от хора с които се познаваме само виртуално. Да знаете, че тази приказка за българите в чужбина не е вярна.
![]()

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!