сесия през август
сесия през август
Здравейте. Ние сме подали докс на 26.12.2006 г. В потвърждението пишеше, че ще ни поканят на интервю следващите 6 месеца. И тъй като майската сесия изтече без да ни поканят, вчера написах един e-mail до Лиза Шрайбер. Днес получих отговор от нея, който гласеше че следващата сесия интервюта в София ще бъде през м. август и ние сме в списъка на чакащите за нея, и в рамките на две седмици трябва да си получим поканата и да изпратим потвърждение.
Успех на всички чакащи!
Успех на всички чакащи!
ние сме в списъка на чакащите за нея,
Честито и после да разкажете..., конкуренцията вече е още по-голяма, изискванията също...Дерзайте!
В очакване на Годо...
-
- Обратна връзка:
Безплатен превод:vania_12 написа:I a mi kagi na taia e-maila 4e i nie 4akame o6te
Здравейте съфорумци!
Съвсем тскоро пиша във форума и имам въпрос. Филипова, тъй като сподели, че скоро си писала до Виена, искам да те помоля да ми дадеш някакъв актуален мейл на който и аз да направя същото

Благодаря предварително и...

Re: сесия през август
здравей,ние сме подали през март 2007,дали ще сме в този списъкФИЛИПОВА написа:Здравейте. Ние сме подали докс на 26.12.2006 г. В потвърждението пишеше, че ще ни поканят на интервю следващите 6 месеца. И тъй като майската сесия изтече без да ни поканят, вчера написах един e-mail до Лиза Шрайбер. Днес получих отговор от нея, който гласеше че следващата сесия интервюта в София ще бъде през м. август и ние сме в списъка на чакащите за нея, и в рамките на две седмици трябва да си получим поканата и да изпратим потвърждение.
Успех на всички чакащи!

iva
- aneliakaramiteva