сесия през август

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
ФИЛИПОВА

сесия през август

Мнение от ФИЛИПОВА »

Здравейте. Ние сме подали докс на 26.12.2006 г. В потвърждението пишеше, че ще ни поканят на интервю следващите 6 месеца. И тъй като майската сесия изтече без да ни поканят, вчера написах един e-mail до Лиза Шрайбер. Днес получих отговор от нея, който гласеше че следващата сесия интервюта в София ще бъде през м. август и ние сме в списъка на чакащите за нея, и в рамките на две седмици трябва да си получим поканата и да изпратим потвърждение.
Успех на всички чакащи!
Dessita

ние сме в списъка на чакащите за нея,

Мнение от Dessita »

Честито и после да разкажете..., конкуренцията вече е още по-голяма, изискванията също...Дерзайте!
В очакване на Годо...
vania_12

Мнение от vania_12 »

I a mi kagi na taia e-maila 4e i nie 4akame o6te
kapitanovn
Обратна връзка:

Мнение от kapitanovn »

vania_12 написа:I a mi kagi na taia e-maila 4e i nie 4akame o6te
Безплатен превод:
Здравейте съфорумци!
Съвсем тскоро пиша във форума и имам въпрос. Филипова, тъй като сподели, че скоро си писала до Виена, искам да те помоля да ми дадеш някакъв актуален мейл на който и аз да направя същото :D !
Благодаря предварително и... :beer:
ФИЛИПОВА

Мнение от ФИЛИПОВА »

Капитанов, благодаря ти за превода, че аз тоя език не го разбирам и съответно не отговарям.
anilevi

Re: сесия през август

Мнение от anilevi »

ФИЛИПОВА написа:Здравейте. Ние сме подали докс на 26.12.2006 г. В потвърждението пишеше, че ще ни поканят на интервю следващите 6 месеца. И тъй като майската сесия изтече без да ни поканят, вчера написах един e-mail до Лиза Шрайбер. Днес получих отговор от нея, който гласеше че следващата сесия интервюта в София ще бъде през м. август и ние сме в списъка на чакащите за нея, и в рамките на две седмици трябва да си получим поканата и да изпратим потвърждение.
Успех на всички чакащи!
здравей,ние сме подали през март 2007,дали ще сме в този списък :roll: ,незнам какво да мисля,доколкото си спомням в писмоот пишеше че наистина до 6м ще ни уведомят за датата на интервюто,но нали е редно да я знаем поне месец по рано,та ако е през август,до юли трябва да ни кажат едвали всеки трябва да запитва госпожа Шрайбер индивидуално
iva
Аватар
aneliakaramiteva

Мнение от aneliakaramiteva »

Eстествено че не е необходимо всеки индивидуално да пита,мисля че вие ще бъдете в ноемврийската сесия ако следим хронологията,през август само за 10 дни ще могат да минат подалите документи през декември и евентуално януари .
kate_m

Мнение от kate_m »

здравейте,ами не трябваше ли вече да ги получим тези покани ако сме на август на интервю?:)Ние сме подали през януари и след месец през февруари получихме акюзето и нищо друго досега:( Моля когато ви пристигнат поканите да пишете.Дано да стане ясно скоро!
ФИЛИПОВА

Мнение от ФИЛИПОВА »

Ако сесията действително започва от 20 август, поканите трябва да започнат да пристигат след 20 юни. Още малко търпение....
Публикувай отговор