Р.С. Къде се провеждат изпитите за защита познанията на нивото на владеене на езика, ако може да ми пратите координати.

На основание написаното в т. 6 на тази страница би трябвало да е достатъчно. Имам предвид най-вече това:Aglika Andonova написа:Може ли накой да ми отговори, дали е достатъчно ако изпратя препоръка от работодателя ми , че съм работила и използвала двата езика .
Ще рече, че доказателствата са равносилни. Пробвайте първо по този начин, а ако продължат да настояват ще мислите за тестове. Но не вярвам това да стане."Vous pouvez également joindre à votre demande un document démontrant que vous avez travaillé en français ou en anglais."
IFF , Линко е некаде тука и можеби ще пише по темата да си даде мнението и тои , та моито мнение е : на Г-жа. неи достигат доста точки и чиновниците любезно и предоставият 3 мес. да ги вдигне поне до допустимия мни. 60т.- за семеини, зада ги допуснат до интервю. Реално само с точките за език може да се играе , както ние така и те, нито вазраст, стаж,проф.опит, диплома може да промениш след като вече са пуснати док. до Виена преди 2-3 мес.- малко е неловко да промениаш вече CVIFF написа:Ще трябва да се явяваш на тест,няма как.Къде е сега линко да ти каже,че няма изменения в изизскванията???
Ако си завършила френска гимназия едва ли си за 4/5, можеш спокойно да си напишеш най-високите нива.Aglika Andonova написа:относно нивато което съм посочила е 4/5 .Не мисля че е много високо за да буди съмнение относно познанията ми. Относно работата ми, аз работя в търговска камара и там съм практикувала и двата езика.