Дайте съвет!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
ramone

Дайте съвет!

Мнение от ramone »

Днес получих следното съобщение от Букурещ:

Dear sir,

Your pasport with visa is ready to be sent. Kindly be informed to make your own arrangemets with an express courier.

Have a nice day,

Трябва ли да отида до UPS и да ги информирам за да изпратят техен куриер да ми вземе паспорта или просто да чакам да ми го изпратят,след което да платя за разноските?
Някой получавал ли е подобно писмо и как е процедирал?
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Аватар
petiov
Обратна връзка:

Мнение от petiov »

Привет Рамоне!
Според мен не е необходимо да се обаждаш в UPS ако си попълнил декларация,че желаеш да ти върнат паспортите за твоя сметка и си сложил товарителница за връщането на паспортите в пратката до Букурещ.Искам да те питам, ти правил ли си запитване по мейла до румънците?
Успех! :thumbsup:
ramone

Мнение от ramone »

Здравей Petiov! Не съм правил запитване до Букурещ и точно това ме учудва! Незнам как да го тълкувам този мейл,защото им изпратих писмо с акаунт-номера,в което ги уведомих да ми изпратят паспорта за моя сметка! Мисля утре да отида до UPS и те да решат как да процедират! Посдрави! :beer:
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Рамон, прати им имейл с акаунт номера си и молба да пратят паспорта за твоя сметка. Ние пък ги бяхме уведомили в писмото с паспортите на кой адрес искаме да ги получим и въпреки това ни писаха да им дадем адрес.
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

рамоне, ти кога прати паспортите, нашите са пратени със Спиди на 3.05 и още няма ни вест ни кост от тях...
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
ramone

Мнение от ramone »

Алкапоне,изпратих паспортите на 2 май с UPS и вчера получих и-мейла от тях,въпреки,че им изпратих писмо с акаунт-номера,който ми дадоха UPS,в което им писах да ми изпратят паспорта за моя сметка! Дадох им обаче адрес с номер на пощенска кутия и после им изпратих и перманентния адрес с и-мейл! Може би затова сега ми пишат да се уговоря с куриерската фирма! Днес ходих до офиса на UPS,но почиват! Утре мисля да отида до DHL,въпреки че са много по-скъпи! Дано поне те да работят! Сигурно и вашите паспорти вече са готови и дано по-скоро запълним и последната графа от историческата таблица! :beer: :)
Публикувай отговор