Днес получих следното съобщение от Букурещ:
Dear sir,
Your pasport with visa is ready to be sent. Kindly be informed to make your own arrangemets with an express courier.
Have a nice day,
Трябва ли да отида до UPS и да ги информирам за да изпратят техен куриер да ми вземе паспорта или просто да чакам да ми го изпратят,след което да платя за разноските?
Някой получавал ли е подобно писмо и как е процедирал?
Дайте съвет!
Дайте съвет!
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Здравей Petiov! Не съм правил запитване до Букурещ и точно това ме учудва! Незнам как да го тълкувам този мейл,защото им изпратих писмо с акаунт-номера,в което ги уведомих да ми изпратят паспорта за моя сметка! Мисля утре да отида до UPS и те да решат как да процедират! Посдрави! 

Алкапоне,изпратих паспортите на 2 май с UPS и вчера получих и-мейла от тях,въпреки,че им изпратих писмо с акаунт-номера,който ми дадоха UPS,в което им писах да ми изпратят паспорта за моя сметка! Дадох им обаче адрес с номер на пощенска кутия и после им изпратих и перманентния адрес с и-мейл! Може би затова сега ми пишат да се уговоря с куриерската фирма! Днес ходих до офиса на UPS,но почиват! Утре мисля да отида до DHL,въпреки че са много по-скъпи! Дано поне те да работят! Сигурно и вашите паспорти вече са готови и дано по-скоро запълним и последната графа от историческата таблица!