17.05 - Успешно интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
melissa

17.05 - Успешно интервю

Мнение от melissa »

И ние минахме успешно, тъкмо се прибираме от Сф :) Бяхме за 14ч, но влязохме 15 мин по-рано. Всичко продължи около 35мин. Странното беше, че около 70% от въпросите към водещия кандидат (12/11 фр., 10/10 англ) бяха на английски. Въпроси към водещия: Защо Квебек? Какво знаете за Квебек? Излизала ли сте извън Бг?Къде сте учила, какво, любими предмети? Какво работите в момента? Имате ли приятели там, разкажете ми за тях, имате ли декларация? Как си представяте Монреал. Как се виждате след една година там? Защо използвахте посредник? Към втория кандидат пита само на френски (6/5 фр, 11/10 англ) : Какво видяхте в Канада (аз съм ходил там по работа)? Какво ви хареса? Какво работите сега? Основни отговорности на длъжността в момента? Какво образование имате? Къде? Какъв бяхте в казармата? Какво ще работите в Квебек? Незнам за другите, но на нас ни се стори че говори много тихо и дори мънка, по няколко пъти питахме за въпроса, дори използвахме преводач за единия от въпросите, така че споко. Всичко, което вторият кандидат беше научил, заема около страница, така че нивото 6/5 беше завишено. Накрая ни подари Le Guide de Quebec и всичко свърши.
Благодаря на всички, които споделяха инфо във форума. Макар да не сме участвали активно, това много ни помогна. Успех на всички. Ако някой има въпроси, да пита, ако можем ще помогнем.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Честито! :D
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
ваня-71

Мнение от ваня-71 »

Честито и от нас!Имам въпрос:разрешава ли намесата на вторият апликант в разговора?
Mishimi
Обратна връзка:

Мнение от Mishimi »

Браво!
Честито! :dance: :dance: :dance:
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

ЧЕСТИТО!МНОГО КЪСМЕТ ДО ФИНАЛА! :wink:
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

Честито и от нас! Много успехи от тук нататък! :D
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
melissa

Мнение от melissa »

Благодарим на всички за пожеланията. Относно намесването на единият кандидат докато мосюто говори с другия - бяхме чели че не е желателно, затова и не сме опитвали. Честито на всички успели и успех на останалите :)
Аватар
BrotherJoe

Мнение от BrotherJoe »

Браво Мелиса- честито! Бърза и лека процедура с Букурещ!
Публикувай отговор