Относно документите за Букурещ след успешно интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Diavolo

Относно документите за Букурещ след успешно интервю

Мнение от Diavolo »

Моля , да ми кажете : кои от анексите за виза се подпълват от главен апликант и кои се подпълват от придружаващия,както и актовете за раждане и брак като копия ли се изпращат заверени как?
И по 6 снимки ,а тези които се лепят включени ли са в бройката.Опишете подробно защото предполагам на всички минали интервюто ще бъде от полза информациятя.Благодаря предварително.
Последно промяна от Diavolo на Сря Май 16, 2007 4:29 pm, променено общо 1 път.
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

Diavolo, какво стана на интервюто? Предполагам, че щом питаш за документи за Букурещ сте минали успешно! Ако е така - честито, и ако можеш пиши как мина.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Diavolo

ре

Мнение от Diavolo »

И аз да се подредя на опашката за взели сертификат.Чувството е срахотно ,макар че през целия ден бяхме в шок, е по същество: Интервюто ни беше в 14.00 часа и ни извикаха точно на време и се започна един порой от въпроси ,всички описани в предишни описания ,стандартни - възраст,деца ,какво работите в момента ,опишете вашият работен ден -как го прекарвате/работя на граждански договор в ДЗИ и на постоянен в един от мобилните оператори в Бг/ ,средно ,висше защо избрахте тези специалности ,разкажете ми за тях/ завършила съм Металургия-средно и Социално и застрахователно дело - висше/,прегледа ми паспорта -защо имате печати ,къде сте ходили,какво знаете за Квебек -история ,мотивация -защо имигрирате ,поиска ми сертификати за език -къде съм учила ,от колко време и т.н.Съпруга ми същите въпроси- той работи във Франция и се наложи да обяснява подробно ,но не се справи и използва преводачката.Според мен всичко зависи от това колко точки събирате - всичко е процедура и субективна оценка на интервюиращия.
За нас: аз-водеща- френски 5/6 англ.2/3 -висше /11 год. трудов стаж-32 годишна с две деца
Съпруг-френски 2/2 ,англ.1/1-висше /10 год.- 36 год.
Това е всичко ,дано да съм полезна на всички които им предстои интервю , успех, много спокойствие и увереност в собствените си сили.
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

Честито! Дано и ние се почувстваме така в петък, сега сме много притеснени... :roll: Ти преди учила ли си френски или си почнала специално за процедурата?
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Diavolo

ре

Мнение от Diavolo »

Започнах да уча френски за интервюто преди 1 година в Институт Франсез и след това с частен учител.
Публикувай отговор