Моля , да ми кажете : кои от анексите за виза се подпълват от главен апликант и кои се подпълват от придружаващия,както и актовете за раждане и брак като копия ли се изпращат заверени как?
И по 6 снимки ,а тези които се лепят включени ли са в бройката.Опишете подробно защото предполагам на всички минали интервюто ще бъде от полза информациятя.Благодаря предварително.
Относно документите за Букурещ след успешно интервю
Относно документите за Букурещ след успешно интервю
Последно промяна от Diavolo на Сря Май 16, 2007 4:29 pm, променено общо 1 път.
ре
И аз да се подредя на опашката за взели сертификат.Чувството е срахотно ,макар че през целия ден бяхме в шок, е по същество: Интервюто ни беше в 14.00 часа и ни извикаха точно на време и се започна един порой от въпроси ,всички описани в предишни описания ,стандартни - възраст,деца ,какво работите в момента ,опишете вашият работен ден -как го прекарвате/работя на граждански договор в ДЗИ и на постоянен в един от мобилните оператори в Бг/ ,средно ,висше защо избрахте тези специалности ,разкажете ми за тях/ завършила съм Металургия-средно и Социално и застрахователно дело - висше/,прегледа ми паспорта -защо имате печати ,къде сте ходили,какво знаете за Квебек -история ,мотивация -защо имигрирате ,поиска ми сертификати за език -къде съм учила ,от колко време и т.н.Съпруга ми същите въпроси- той работи във Франция и се наложи да обяснява подробно ,но не се справи и използва преводачката.Според мен всичко зависи от това колко точки събирате - всичко е процедура и субективна оценка на интервюиращия.
За нас: аз-водеща- френски 5/6 англ.2/3 -висше /11 год. трудов стаж-32 годишна с две деца
Съпруг-френски 2/2 ,англ.1/1-висше /10 год.- 36 год.
Това е всичко ,дано да съм полезна на всички които им предстои интервю , успех, много спокойствие и увереност в собствените си сили.
За нас: аз-водеща- френски 5/6 англ.2/3 -висше /11 год. трудов стаж-32 годишна с две деца
Съпруг-френски 2/2 ,англ.1/1-висше /10 год.- 36 год.
Това е всичко ,дано да съм полезна на всички които им предстои интервю , успех, много спокойствие и увереност в собствените си сили.
ре
Започнах да уча френски за интервюто преди 1 година в Институт Франсез и след това с частен учител.