Петимата Тибетци ...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
lens

Петимата Тибетци ...

Мнение от lens »

Здравейте, станахме рано, аз към 06:00h, направих си тибетците и взех да преговарям, смешно ми стана по едно време и спрях, хапнахме и хванахме пътя :) отиваме ние с жена ми в Радисън, влизаме и сядаме в зала 1, почакахме малко, видяхме как вкарват в стаята на изпитващия 6(или повече) големи кашона на които си личеше че идват от Виена. След което дойде онова малкото и тънкото което приличаше на сериен убиец да ни посрещне, сядаме ние, и той почва с титуляра, в случая жена ми:

01. На колко години сте?
02. Защо имигрирате?
03. Защо Монреал?
04. Имате ли познати или роднини?
05. Как ще се оправите след пристигането?
06. Разкажете как би ви минал 1-вият ден в Монреал?
07. Какво мислите да работите там?
08. Защо точно тази работа?
09. Тук дойде и образуването. -Та разкажете нещо за него. (пита за последната диплома)
10. А тук какво работите? (пита за актуалната работа)
11. Разкажете какво знаете за Провинция Квебек на Английски? (ей тук падна смях, говорим и двамата английски, но бяхме научили тази информация на френски, и това се оказа може би най-трудния въпрос, превключването беше тежко)
12. Сами ли живеете?

Предполагам това бяха нейните въпроси, това помня :) ОК

Обърна се към мен и ме попита за: актуална работа, последно образование, защо работя графичен дизаинер а имам диплома за асансьорен техник, защо съм избрал да уча това а работа онова, защо сте избрали това училище? ей тук му отговорих така: - Защото училището беше близко до нас..........! Даже и след този отговор нито една гънка на лицето му не помръдна, беше железен :) защо искам да замина, какво ще работа там, къде съм учил френски, кои език говориш най-добре? - Английски (казвам аз). Обърна се към преводачката и попита дали с трудовата ми книжка всичко е ОК, Тя каза че последната работа липсва, -Защо? пита той. -Ми ей така, отговарям аз,(базикам се :)), казах му че счетоводителката ще ми я попълни когато напусна работа.

И така сутринта в 09:40h минахме успешно интервюто.

Аз хич не съм доволен от себе си, не се бях подготвил добре и мънках.

Даде ни сертификатите и айде бягай :))

Та за мосюто, само изглежда така, иначе френският му е перфектен, говори бавно и разбираемо. Даже мисля, че много добре усеща хората и знае в какво положение се намират, затова получи от мене не едно а две Grand Merci!

Пожелахме успех на следващите кандидати и си тръгнахме, след което ни догони едно пиколо което и тои е в процедура на заминаване :)

Та мисля си днес аз, защо толкова плашещо говорят хората за тези интервюта? На мен, които според мен знаеше за 3 по наща система ми се стори много лесно с лесни въпроси, такива които всички развиваме.

а за Петимата Тибетци, уважавам ги :)

успех на всички :)
„Човек, въпреки гения на своето изкуство, изтънчеността на разума си и многобройните си постижения – дължи своето съществуване на 15-те см. почва на повърхността на земята и факта, че вали.“
(неизвестен автор)
Аватар
BrotherJoe

Браво!

Мнение от BrotherJoe »

Честити сертификати и успех натам в процедурата! :beer:
Аватар
copadenieve

Мнение от copadenieve »

Честито за сертификата!! Петимата тибетци и аз ги уважавам ,освен всичко друго са и източник на дълголетие... :D
LA VIDA ES UN CARNAVAL
-
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

Честито и от нас! Как искам вече да идва 18-ти и да минем успешно :roll: и ние :roll:
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Аватар
mastika

Re: Петимата Тибетци ...

Мнение от mastika »

lens написа:Здравейте, станахме рано, аз към 06:00h, направих си тибетците и взех да преговарям, смешно ми стана .........
.....а за Петимата Тибетци, уважавам ги :)
А честито :partysmiley:
Та само да питам това питие "Петимата Тибетци" какво е несам го чувал :?: :idea:, ще дае нешто ново :roll:
Нема, нема току си $#% майката.
Описание на гейзер от прост човек
http://vbox7.com/play:c94fc5bb
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

"Петимата тибетци са 5 упражнения от йогата, които ако се изпълняват редовно и влияят много добре на човешкия организъм. Има една книжка за тях, аз я имам, ама не съм много постоянна във физическите усилия и се отказах да ги правя :D
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Честито! :beer: Да те питам, кое е "онова малкото и тънкото което приличаше на сериен убиец" :D
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Magdalena

Мнение от Magdalena »

да да честито и от мен,така феселичко фи е минало...от упражненията ще да е...ама е фярно че леко минафа,по-добре е да се очакфа по трудно,че да мине по-леко.той просто няма желание да се заяжда,защото фъзможност има,ама фсе пак ф Кебек хора требат,полофината като заминат и за др щати,те са си напрафили сметката....
Странджата

Мнение от Странджата »

Брех , туй Маги, бая е поляло, фъфли като през лятото на 94-та :D
Magdalena

Мнение от Magdalena »

тряя да се полифа готфим се за зимата на 2008!!!
Публикувай отговор