(Без)платно здравеопазване при посещение в друга провинция?
на два пъти като бях в Форт Мак,Албърта ходих на доктор.Единият път за напрашено и възпалено око,другият за смазан пръст на ръката.И двата пъти бях с онтарийска здравна карта,и двата пъти ме предледаха безплатно и ми дадоха безплатни медикаменти.след известно време получих писма по пощата ,че съм ходил на доктор и онтарио заради това е платило на албърта.останалото което го пишете са глупости и глупави предположения.който иска да се набутва да си плаща излишни застраховки както препоръчват някои всезнайковци. 

Ти дали си този от петролните полета?bateto написа:на два пъти като бях в Форт Мак,Албърта ходих на доктор.Единият път за напрашено и възпалено око,другият за смазан пръст на ръката.И двата пъти бях с онтарийска здравна карта,и двата пъти ме предледаха безплатно и ми дадоха безплатни медикаменти.след известно време получих писма по пощата ,че съм ходил на доктор и онтарио заради това е платило на албърта.останалото което го пишете са глупости и глупави предположения.който иска да се набутва да си плаща излишни застраховки както препоръчват някои всезнайковци.

Това е другаря Иванов...агент на предварително проучванеemiliana написа:Ти дали си този от петролните полета?bateto написа:на два пъти като бях в Форт Мак,Албърта ходих на доктор.Единият път за напрашено и възпалено око,другият за смазан пръст на ръката.И двата пъти бях с онтарийска здравна карта,и двата пъти ме предледаха безплатно и ми дадоха безплатни медикаменти.след известно време получих писма по пощата ,че съм ходил на доктор и онтарио заради това е платило на албърта.останалото което го пишете са глупости и глупави предположения.който иска да се набутва да си плаща излишни застраховки както препоръчват някои всезнайковци.