(Без)платно здравеопазване при посещение в друга провинция?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Благодаря за забележката Тод - правилно става дума за доброволна медицинска застраховка за периода през който няма да имаме кеър карт.
NO PAIN NO GAIN
bateto

Мнение от bateto »

на два пъти като бях в Форт Мак,Албърта ходих на доктор.Единият път за напрашено и възпалено око,другият за смазан пръст на ръката.И двата пъти бях с онтарийска здравна карта,и двата пъти ме предледаха безплатно и ми дадоха безплатни медикаменти.след известно време получих писма по пощата ,че съм ходил на доктор и онтарио заради това е платило на албърта.останалото което го пишете са глупости и глупави предположения.който иска да се набутва да си плаща излишни застраховки както препоръчват някои всезнайковци. :wink:
emiliana

Мнение от emiliana »

bateto написа:на два пъти като бях в Форт Мак,Албърта ходих на доктор.Единият път за напрашено и възпалено око,другият за смазан пръст на ръката.И двата пъти бях с онтарийска здравна карта,и двата пъти ме предледаха безплатно и ми дадоха безплатни медикаменти.след известно време получих писма по пощата ,че съм ходил на доктор и онтарио заради това е платило на албърта.останалото което го пишете са глупости и глупави предположения.който иска да се набутва да си плаща излишни застраховки както препоръчват някои всезнайковци. :wink:
Ти дали си този от петролните полета? :oops:
dr.oh.boli

Мнение от dr.oh.boli »

emiliana написа:
bateto написа:на два пъти като бях в Форт Мак,Албърта ходих на доктор.Единият път за напрашено и възпалено око,другият за смазан пръст на ръката.И двата пъти бях с онтарийска здравна карта,и двата пъти ме предледаха безплатно и ми дадоха безплатни медикаменти.след известно време получих писма по пощата ,че съм ходил на доктор и онтарио заради това е платило на албърта.останалото което го пишете са глупости и глупави предположения.който иска да се набутва да си плаща излишни застраховки както препоръчват някои всезнайковци. :wink:
Ти дали си този от петролните полета? :oops:
Това е другаря Иванов...агент на предварително проучване :wink:
Публикувай отговор