Добре де, или са ме взели за мезе, или по-скоро за Алиса в страната на чудесата. Карай ще им го върна тъпкано, когато ги видя ТАМ да се цъмбуркат на воля!
Това е добра идея в общежитие за имигранти да се направи басейн със малък СПА-център! Така ще се вдигне категорията на даденото общежитие! Вечер на изморените имигранти може да се предлага вана с водорасли или маска "уморени крака"...! Само беце Хълбой трябва да ме светне как да тегля кредит и нищо чудно да го направя!
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
ramone написа:Това е добра идея в общежитие за имигранти да се направи басейн с малък СПА-център! Така ще се вдигне категорията на даденото общежитие! Вечер на изморените имигранти може да се предлага вана с водорасли или маска "уморени крака"...! Само баце Хълбой трябва да ме светне как да тегля кредит и нищо чудно да го направя!
Dessita написа:Добре де, или са ме взели за мезе, или по-скоро за Алиса в страната на чудесата. Карай ще им го върна тъпкано, когато ги видя ТАМ да се цъмбуркат на воля!
Десита,може наистина да се наложи да им го върнеш тъпкано защото е добра идея! Ти я ме запознай и мен с тези зевзеци! Може да ми подхвърлят и на мен някоя "щура" идея!
Общежития за емигранти на знам да има, улиците също така не ги мият сутрин със сапун и веро (справка - батето ). Има евтини community centre, YMCA и т.н. където можеш за много скромна месечна такса да ползваш басейни, кортове, баскетболни игрища и кво ли не. Ако вземеш квартира в бетонен блок, има шанс и блока да има басейн.
Dessita написа:Вярно ли е, че в някои от общежитията има плувни басейни и може да се спортува на воля и евтино?
Това ми прозвуча като луксозен концентрационен лагер!
Десита, откъде ги вадиш тези странни въпроси и информация
Как от къде бе Кримон... Така са нещата - на летището те посреща делегация, регистрира те, дава ти куфарче с пара...ей тъй за първоначални нужди , после ти дава работа...с къмто едни 300 000 на година... Дам и най-накрая те паркират в Общежитието! Събличаш се и пльокваш морно тяло в басейна!
Уелкам ин Кенада енд хев а наис дей!