Общежития за емигранти в Монреал с плувни басейни

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Dessita

Общежития за емигранти в Монреал с плувни басейни

Мнение от Dessita »

Вярно ли е, че в някои от общежитията има плувни басейни и може да се спортува на воля и евтино?
В очакване на Годо...
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

Аз не знам да има общежития за емигранти, камо ли с басейни, най-добре питай този, който ти е дал тази информация.
Аватар
krimon
гугуле

Re: Общежития за емигранти в Монреал с плувни басейни

Мнение от krimon »

Dessita написа:Вярно ли е, че в някои от общежитията има плувни басейни и може да се спортува на воля и евтино?
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Това ми прозвуча като луксозен концентрационен лагер!
Десита, откъде ги вадиш тези странни въпроси и информация :lol:
ramone

Мнение от ramone »

Ако има общежития с басейн е логично и да има към тях и СПА-център!
В този ред на мисли излиза,че аз и RobinHood много лесно ще си намерим работа! :wink: :beer:
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Dessita

Мнение от Dessita »

Добре де, или са ме взели за мезе, или по-скоро за Алиса в страната на чудесата. Карай ще им го върна тъпкано, когато ги видя ТАМ да се цъмбуркат на воля!
В очакване на Годо...
ramone

Мнение от ramone »

Това е добра идея в общежитие за имигранти да се направи басейн със малък СПА-център! Така ще се вдигне категорията на даденото общежитие! Вечер на изморените имигранти може да се предлага вана с водорасли или маска "уморени крака"...! Само беце Хълбой трябва да ме светне как да тегля кредит и нищо чудно да го направя! :)
ramone

Мнение от ramone »

ramone написа:Това е добра идея в общежитие за имигранти да се направи басейн с малък СПА-център! Така ще се вдигне категорията на даденото общежитие! Вечер на изморените имигранти може да се предлага вана с водорасли или маска "уморени крака"...! Само баце Хълбой трябва да ме светне как да тегля кредит и нищо чудно да го направя! :)
ramone

Мнение от ramone »

Dessita написа:Добре де, или са ме взели за мезе, или по-скоро за Алиса в страната на чудесата. Карай ще им го върна тъпкано, когато ги видя ТАМ да се цъмбуркат на воля!

Десита,може наистина да се наложи да им го върнеш тъпкано защото е добра идея! Ти я ме запознай и мен с тези зевзеци! Може да ми подхвърлят и на мен някоя "щура" идея! :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Общежития за емигранти на знам да има, улиците също така не ги мият сутрин със сапун и веро (справка - батето :lol:). Има евтини community centre, YMCA и т.н. където можеш за много скромна месечна такса да ползваш басейни, кортове, баскетболни игрища и кво ли не. Ако вземеш квартира в бетонен блок, има шанс и блока да има басейн.
Dessita

Мнение от Dessita »

Пак ме сядохте с парцалките, но ще видите като си взема сертификата, и като пристигна някъде в Канада....и като ще се развихря!
В очакване на Годо...
ramone

Мнение от ramone »

Благодаря за инфото Miteto! Та значи Митаче казваш да се оглеждам за бетонни блокове! :wink: :beer:
ramone

Мнение от ramone »

Dessita написа:Пак ме сядохте с парцалките, но ще видите като си взема сертификата, и като пристигна някъде в Канада....и като ще се развихря!
Виж сега Деси! Ние парцалки не ядем,но ако си без парцалки...не гарантирам за нищо! :D :beer:
Dessita

Мнение от Dessita »

ЮБРЕ, ВИЕ ВСИЧКИ сте с повишено чувство за хумор! Май скучните си останаха в България, а аз искам да съм ВНОСНА!
В очакване на Годо...
Аватар
balbi

Re: Общежития за емигранти в Монреал с плувни басейни

Мнение от balbi »

krimon написа:
Dessita написа:Вярно ли е, че в някои от общежитията има плувни басейни и може да се спортува на воля и евтино?
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Това ми прозвуча като луксозен концентрационен лагер!
Десита, откъде ги вадиш тези странни въпроси и информация :lol:

Как от къде бе Кримон... Така са нещата - на летището те посреща делегация, регистрира те, дава ти куфарче с пара...ей тъй за първоначални нужди :), после ти дава работа...с къмто едни 300 000 на година... Дам и най-накрая те паркират в Общежитието! Събличаш се и пльокваш морно тяло в басейна!
Уелкам ин Кенада енд хев а наис дей!
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Е как бе Балби, ти не си л;и чел тука за хора дето ги грабват от летището и им се молят да работят за 80-100 к щото са много велики ? :lol:
Публикувай отговор