Виза ... и к'во от това (да разлаеш кучетата)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

dr.oh.boli написа: И кое е срамното децата да ти са минали през каса?
То не е срамно. Интересно е ! Очевидно за някои работата на каса е голямо постижение в което са вложили немалко усилия :wink:
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

survivor написа:
hullboy написа: - Пътувайте с метрото казва Навид. В меторото са студенти, безработни, бежанци от Сомалия незнаещи език , и такива на които са им взели книжката за аклкохол. Мен ме е гнус да пипна дръжките в метрото.
Ей, ама много обичаш да се изсилваш :? По-католик и от папата стана. Иди в 9 сутринта или в 5 следобяд на някоя от спирките на метрото в даунтаун, та да видиш тогава каква е клиентелата. С какво се придвиждат до офисите си всички професионалисти които работят там, с изключение на президентите на компаниите? Тях не ги е гнус да пътуват с метрото, хем че социалният им статут е много по-висок от твоя, ама виж теб те е гнус.
На нови имигранти и аз бих препоръчала докато се ориентират с разходите и приходите си да не се изсилват да купуват кола, това в Монреал.
Преуспялата Сърви-ама ти още на метрото ли се возиш?Аз не се смятам за успял ,ама отдавна забравих къде е спирката на метрото! :wave: :wave: Ами вземи си купи една кола след 5 години престой у канада ,за да видиш колко е гот да не зависиш от градския транспорт :wave2: :wave2: :wave2:
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Да добавя че луди в метрото колкото искате. Всяка втора седмица някой луд скача под колелата на метрото да се самоубие защото му е много гот да пътува с метрото и от такова голямо удоволствие взел че рещил да се отърве от него:)
Като стане това се затваря тази линя за разследване от полицята за 5 часа и ела да видиш какво става с придвижването с метро.
Закасняава се за работа, почват обажданя по мобилни телефони извиненя и обяасненя.
Ако обаче имаш собствен бизнес и среща с клиент за 200 000 $ транзакция ходи обяснявай на клиента че някой си луд скочил под метрото. :) :D
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

hullboy написа:Да добавя че луди в метрото колкото искате. Всяка втора седмица някой луд скача под колелата на метрото да се самоубие защото му е много гот да пътува с метрото и от такова голямо удоволствие взел че рещил да се отърве от него:)
Ха - ха ! те не скачат под колелата защото им е противно метрото а защото им е много спокоен живота в Канада :lol:
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

NaviD написа: с никого а пиша конкретни цифри
Оставаше да кажеш от -''от личен опит''- и направо изтребваш рибата.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Guinness написа:Преуспялата Сърви-ама ти още на метрото ли се возиш?Аз не се смятам за успял ,ама отдавна забравих къде е спирката на метрото! :wave: :wave: Ами вземи си купи една кола след 5 години престой у канада ,за да видиш колко е гот да не зависиш от градския транспорт :wave2: :wave2: :wave2:
Абе ти си напълно превъртял. Изобщо не може да ти дойде наум, че има хора, които не желаят да управляват автомобил, независимо от финансовото си състояние (то пък леле и "постижението" да караш кола в Северна Америка, че дори две и три). Аз познавам един CFO, който всеки ден отива на работа с колело, независимо от метеорологичната прогноза. Костюмарите, пътуващи в метрото към Даунтаун сутрин са на брой колкото студентите. Според теб всички са длъжни да използват автомобилите си? Може би за да не правят лошо впечатление на Гинеса?. Изобщо, Гинесче, в последно време напъните ти да размишляваш се разминават драстично с реалните ти постижения. :rotfl:
Последно промяна от MrGeek на Чет Апр 05, 2007 12:49 am, променено общо 1 път.
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Mr Geek вместо да умуваш много защо не питаш г-жа Клисурова ( директорката ) и г-н Клисуров ( имотаджията ) дали искат да ходят на работа с колело в Монтреал без значение каква е прогнозата за времето.:) :D
Питай ги дали заради това удоволствие с колелото ли идват в Канада.
Тоя шеф за който ти говориш с колелото е следващия под колелата на метрото защото новите имигранти от Бг и бежанците от Сомалия с дрехите като чаршафи не го разбират и аргумента че чаршафа ще се омотае във веригата на колелото за шефа са неприемливи. :) :D
Последно промяна от hullboy на Чет Апр 05, 2007 12:43 am, променено общо 1 път.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

hullboy написа:Mr Geek вместо да умуваш много защо не питаш г-жа Клисурова ( директорката ) и г-н Клисуров ( имотаджията ) дали искат да ходят на работа с колело в Монтреал без значение каква е прогнозата.:) :D
Питай ги дали заради това удоволствие с колелото ли идват в Канада.
Тоя за който ти говориш с колелото е следващия под колелата на метрото. :) :D
Мдам, това ще да е сигурно щото не живее в боксониера край някаква миризлива река, а в къща за $2,000,000 на брега на Пасифика. :lol: :rotfl: :rotfl:
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Говорим за г-жа Клисурова и г-н Клисуров.
Те засега ще живеят в 3-стаен ап. за 650 $.
Какви реки, какви гледки към реки? :D
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Хъл и аз пътувам до работа с метрото поради следните причини:

1/ Няма трафик в който да вися.

2/ Не е нужно да внимавам в пътя.

3/ Мога да си подремна или да си прочета вестника.

4/ Паркинга в центъра излиза доста солено.
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

MrGeek написа:
Guinness написа:Преуспялата Сърви-ама ти още на метрото ли се возиш?Аз не се смятам за успял ,ама отдавна забравих къде е спирката на метрото! :wave: :wave: Ами вземи си купи една кола след 5 години престой у канада ,за да видиш колко е гот да не зависиш от градския транспорт :wave2: :wave2: :wave2:
Абе ти си напълно превъртял. Изобщо не може да ти дойде наум, че има хора, които не желаят да управляват автомобил, независимо от финансовото си състояние (то пък леле и "постижението" да караш кола в Северна Америка, че дори две и три). Аз познавам един CFO, който всеки ден отива на работа с колело, независимо от метеорологичната прогноза. Костюмарите, пътуващи в метрото към Даунтаун сутрин са на брой колкото студентите. Според теб всички са длъжни да използват автомобилите си? Може би за да не правят лошо впечатление на Гинеса?. Изобщо, Гинесче, в последно време напъните ти да размишляваш се разминават драстично с реални те постижения. :rotfl:
А бе,цървул ти в кой континент живееш?А може би ти ми говориш за разликата от платения паркинг на фирмичката и цената на картата за транспорт-леле до там ли я докарахте да ги сравнявате и да изберете метрото като по- еФтино :nenam: :nenam: леле то бива цинцария ама това минава всякакви граници.Ей такива неща са ежедневие у богата и пребогата канада (бе няма ли емоция за повръщане,за да визуализирам лайняната канада)
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Към Филипне.
Разбра ли сега защо ти се привиждат кризи? :D
Я питай президентите на фирми които ходят със служебна кола на работа и паркинга е бизнес разход и не го плащат от джоба си директно дали им се привиждат кризи?
:D
Последно промяна от hullboy на Чет Апр 05, 2007 12:50 am, променено общо 1 път.
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Гийк, какво се обясняваш с тоя? :lol:
Всички вече го разбраха що за съвети дава, а ти специално трябва да знаеш и каква твърда кратуна и как не от десет, ами от сто и десет кладенеца вода ще донесе, само и само да докаже нещо, което всички знаем, че не е така. Нищо, че в 100 от тези 110 кладенеца водата отдавна е с воня на кисело...

Абе, що някой не ми отреже интернета, че да ходя да си легна?
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Guinness написа:А бе,цървул ти в кой континент живееш?А може би ти ми говориш за разликата от платения паркинг на фирмичката и цената на картата за транспорт-леле до там ли я докарахте да ги сравнявате и да изберете метрото като по- еФтино :nenam: :nenam: леле то бива цинцария ама това минава всякакви граници.Ей такива неща са ежедневие у богата и пребогата канада (бе няма ли емоция за повръщане,за да визуализирам лайняната канада)
Няма смисъл да се напъваш, Гинесче. Очевидно нормална мисъл от теб няма да може да излезе, най-много да направиш някоя беля, особено ако си хапнал бобец. :lol: :rotfl:
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

MrGeek написа:
Guinness написа:А бе,цървул ти в кой континент живееш?А може би ти ми говориш за разликата от платения паркинг на фирмичката и цената на картата за транспорт-леле до там ли я докарахте да ги сравнявате и да изберете метрото като по- еФтино :nenam: :nenam: леле то бива цинцария ама това минава всякакви граници.Ей такива неща са ежедневие у богата и пребогата канада (бе няма ли емоция за повръщане,за да визуализирам лайняната канада)
Няма смисъл да се напъваш, Гинесче. Очевидно нормална мисъл от теб няма да може да излезе, най-много да направиш някоя беля, особено ако си хапнал бобец. :lol: :rotfl:
Добре,тази тъпня я чухме-каква е следващата?Хайде обясни ни разликатам ежду картата за транспорт и платения паркинг.Толкова ли е голяма ,че пътуваш с метрото :madgo: Или ти си от тези ''преуспелите''дето :metro: :metro: :metro: Нали ме разбра :metro: :metro:
А между другото боб мога да сготвя така,че да си оближеш ушите,без странични ухаещи симптоми.
Последно промяна от Guinness на Чет Апр 05, 2007 1:05 am, променено общо 1 път.
Заключено