hullboy написа:
- Пътувайте с метрото казва Навид. В меторото са студенти, безработни, бежанци от Сомалия незнаещи език , и такива на които са им взели книжката за аклкохол. Мен ме е гнус да пипна дръжките в метрото.
Ей, ама много обичаш да се изсилваш По-католик и от папата стана. Иди в 9 сутринта или в 5 следобяд на някоя от спирките на метрото в даунтаун, та да видиш тогава каква е клиентелата. С какво се придвиждат до офисите си всички професионалисти които работят там, с изключение на президентите на компаниите? Тях не ги е гнус да пътуват с метрото, хем че социалният им статут е много по-висок от твоя, ама виж теб те е гнус.
На нови имигранти и аз бих препоръчала докато се ориентират с разходите и приходите си да не се изсилват да купуват кола, това в Монреал.
Преуспялата Сърви-ама ти още на метрото ли се возиш?Аз не се смятам за успял ,ама отдавна забравих къде е спирката на метрото! Ами вземи си купи една кола след 5 години престой у канада ,за да видиш колко е гот да не зависиш от градския транспорт
Да добавя че луди в метрото колкото искате. Всяка втора седмица някой луд скача под колелата на метрото да се самоубие защото му е много гот да пътува с метрото и от такова голямо удоволствие взел че рещил да се отърве от него:)
Като стане това се затваря тази линя за разследване от полицята за 5 часа и ела да видиш какво става с придвижването с метро.
Закасняава се за работа, почват обажданя по мобилни телефони извиненя и обяасненя.
Ако обаче имаш собствен бизнес и среща с клиент за 200 000 $ транзакция ходи обяснявай на клиента че някой си луд скочил под метрото.
hullboy написа:Да добавя че луди в метрото колкото искате. Всяка втора седмица някой луд скача под колелата на метрото да се самоубие защото му е много гот да пътува с метрото и от такова голямо удоволствие взел че рещил да се отърве от него:)
Ха - ха ! те не скачат под колелата защото им е противно метрото а защото им е много спокоен живота в Канада
Guinness написа:Преуспялата Сърви-ама ти още на метрото ли се возиш?Аз не се смятам за успял ,ама отдавна забравих къде е спирката на метрото! Ами вземи си купи една кола след 5 години престой у канада ,за да видиш колко е гот да не зависиш от градския транспорт
Абе ти си напълно превъртял. Изобщо не може да ти дойде наум, че има хора, които не желаят да управляват автомобил, независимо от финансовото си състояние (то пък леле и "постижението" да караш кола в Северна Америка, че дори две и три). Аз познавам един CFO, който всеки ден отива на работа с колело, независимо от метеорологичната прогноза. Костюмарите, пътуващи в метрото към Даунтаун сутрин са на брой колкото студентите. Според теб всички са длъжни да използват автомобилите си? Може би за да не правят лошо впечатление на Гинеса?. Изобщо, Гинесче, в последно време напъните ти да размишляваш се разминават драстично с реалните ти постижения.
Последно промяна от MrGeek на Чет Апр 05, 2007 12:49 am, променено общо 1 път.
Mr Geek вместо да умуваш много защо не питаш г-жа Клисурова ( директорката ) и г-н Клисуров ( имотаджията ) дали искат да ходят на работа с колело в Монтреал без значение каква е прогнозата за времето.
Питай ги дали заради това удоволствие с колелото ли идват в Канада.
Тоя шеф за който ти говориш с колелото е следващия под колелата на метрото защото новите имигранти от Бг и бежанците от Сомалия с дрехите като чаршафи не го разбират и аргумента че чаршафа ще се омотае във веригата на колелото за шефа са неприемливи.
Последно промяна от hullboy на Чет Апр 05, 2007 12:43 am, променено общо 1 път.
hullboy написа:Mr Geek вместо да умуваш много защо не питаш г-жа Клисурова ( директорката ) и г-н Клисуров ( имотаджията ) дали искат да ходят на работа с колело в Монтреал без значение каква е прогнозата.
Питай ги дали заради това удоволствие с колелото ли идват в Канада.
Тоя за който ти говориш с колелото е следващия под колелата на метрото.
Мдам, това ще да е сигурно щото не живее в боксониера край някаква миризлива река, а в къща за $2,000,000 на брега на Пасифика.
Guinness написа:Преуспялата Сърви-ама ти още на метрото ли се возиш?Аз не се смятам за успял ,ама отдавна забравих къде е спирката на метрото! Ами вземи си купи една кола след 5 години престой у канада ,за да видиш колко е гот да не зависиш от градския транспорт
Абе ти си напълно превъртял. Изобщо не може да ти дойде наум, че има хора, които не желаят да управляват автомобил, независимо от финансовото си състояние (то пък леле и "постижението" да караш кола в Северна Америка, че дори две и три). Аз познавам един CFO, който всеки ден отива на работа с колело, независимо от метеорологичната прогноза. Костюмарите, пътуващи в метрото към Даунтаун сутрин са на брой колкото студентите. Според теб всички са длъжни да използват автомобилите си? Може би за да не правят лошо впечатление на Гинеса?. Изобщо, Гинесче, в последно време напъните ти да размишляваш се разминават драстично с реални те постижения.
А бе,цървул ти в кой континент живееш?А може би ти ми говориш за разликата от платения паркинг на фирмичката и цената на картата за транспорт-леле до там ли я докарахте да ги сравнявате и да изберете метрото като по- еФтино :nenam: :nenam: леле то бива цинцария ама това минава всякакви граници.Ей такива неща са ежедневие у богата и пребогата канада (бе няма ли емоция за повръщане,за да визуализирам лайняната канада)
Към Филипне.
Разбра ли сега защо ти се привиждат кризи?
Я питай президентите на фирми които ходят със служебна кола на работа и паркинга е бизнес разход и не го плащат от джоба си директно дали им се привиждат кризи?
Последно промяна от hullboy на Чет Апр 05, 2007 12:50 am, променено общо 1 път.
Гийк, какво се обясняваш с тоя?
Всички вече го разбраха що за съвети дава, а ти специално трябва да знаеш и каква твърда кратуна и как не от десет, ами от сто и десет кладенеца вода ще донесе, само и само да докаже нещо, което всички знаем, че не е така. Нищо, че в 100 от тези 110 кладенеца водата отдавна е с воня на кисело...
Абе, що някой не ми отреже интернета, че да ходя да си легна?
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Guinness написа:А бе,цървул ти в кой континент живееш?А може би ти ми говориш за разликата от платения паркинг на фирмичката и цената на картата за транспорт-леле до там ли я докарахте да ги сравнявате и да изберете метрото като по- еФтино :nenam: :nenam: леле то бива цинцария ама това минава всякакви граници.Ей такива неща са ежедневие у богата и пребогата канада (бе няма ли емоция за повръщане,за да визуализирам лайняната канада)
Няма смисъл да се напъваш, Гинесче. Очевидно нормална мисъл от теб няма да може да излезе, най-много да направиш някоя беля, особено ако си хапнал бобец.
Guinness написа:А бе,цървул ти в кой континент живееш?А може би ти ми говориш за разликата от платения паркинг на фирмичката и цената на картата за транспорт-леле до там ли я докарахте да ги сравнявате и да изберете метрото като по- еФтино :nenam: :nenam: леле то бива цинцария ама това минава всякакви граници.Ей такива неща са ежедневие у богата и пребогата канада (бе няма ли емоция за повръщане,за да визуализирам лайняната канада)
Няма смисъл да се напъваш, Гинесче. Очевидно нормална мисъл от теб няма да може да излезе, най-много да направиш някоя беля, особено ако си хапнал бобец.
Добре,тази тъпня я чухме-каква е следващата?Хайде обясни ни разликатам ежду картата за транспорт и платения паркинг.Толкова ли е голяма ,че пътуваш с метрото :madgo: Или ти си от тези ''преуспелите''дето Нали ме разбра
А между другото боб мога да сготвя така,че да си оближеш ушите,без странични ухаещи симптоми.
Последно промяна от Guinness на Чет Апр 05, 2007 1:05 am, променено общо 1 път.