Има ли концерти на български изпълнители в Торонто?
Има ли концерти на български изпълнители в Торонто?
Здравейте,
тук сме от 3 месеца и бихме искали да знаем идват ли български изпълнители в Торонто и къде изнасят концертите си? Какъв стил пеят и колко струват билетите?
Благодаря предварително
тук сме от 3 месеца и бихме искали да знаем идват ли български изпълнители в Торонто и къде изнасят концертите си? Какъв стил пеят и колко струват билетите?
Благодаря предварително
Re: Има ли концерти на български изпълнители в Торонто?
За съжаление нещо културния живот - с участие на български изпълнители - доста замря напоследък. По-рано гостуваха актьори и музиканти от България, имаше няколко много хубави постановки и концерти в салоните на църквите. В момента има добър тукашен състав по народни танци и от време на време правят представления на детската група.anju написа:Здравейте,
Благодаря предварително
Обикновенно когато има нещо предстоящо има обява в този сайт:
http://www.bulway.ca/
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Re: Има ли концерти на български изпълнители в Торонто?
в църквата са пяли Глория, Екстра Нина, оня ден на 3 МАрт беше Деси от шоуото на Славиanju написа:Здравейте,
Благодаря предварително

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
ами не много наистина, тъгуваме си за БГ. като видях как не празнуват нова година а само коледа, няма 8 март, няма къде да си разхождам децата... та взех да мисля за бг концертиMark написа:От скоро сте тук значи и не ви харесва много в Канадата ...anju написа:...поне някоя чалгаджийка не идва ли , колкото и да не ги харесвам тук може и да отида на такъв концерт
hi
споко мен аз ви оставям,заминавам до Септември на любимото ниМодератор, не може ли да преместиш всичко това в друга тема, не мисля че някои повече ще ми отговори на въпроса четейки темата в този и вид
черноморие,ако до тогава не имигрирам ще ви пиша