Има ли концерти на български изпълнители в Торонто?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
anju

Има ли концерти на български изпълнители в Торонто?

Мнение от anju »

Здравейте,
тук сме от 3 месеца и бихме искали да знаем идват ли български изпълнители в Торонто и къде изнасят концертите си? Какъв стил пеят и колко струват билетите?
Благодаря предварително
Аватар
Koko

Re: Има ли концерти на български изпълнители в Торонто?

Мнение от Koko »

anju написа:Здравейте,
тук сме от 3 месеца и бихме искали да знаем идват ли български изпълнители в Торонто и къде изнасят концертите си? Какъв стил пеят и колко струват билетите?
Благодаря предварително
За съжаление нещо културния живот - с участие на български изпълнители - доста замря напоследък. По-рано гостуваха актьори и музиканти от България, имаше няколко много хубави постановки и концерти в салоните на църквите. В момента има добър тукашен състав по народни танци и от време на време правят представления на детската група.
Обикновенно когато има нещо предстоящо има обява в този сайт:

http://www.bulway.ca/
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
anju

Мнение от anju »

колко жалко, а тези танци къде изнсят представленията на децата, пак в този сайт ли да проверявам?
поне някоя чалгаджийка не идва ли , колкото и да не ги харесвам тук може и да отида на такъв концерт
Kiwi

Мнение от Kiwi »

anju написа:поне някоя чалгаджийка не идва ли
да си дойдем на думата викам.
Аватар
bat Nicky

Мнение от bat Nicky »

Чалгаджийките взеха много да забременяват като идват в Америка и май са се поотказали, защото това пречело на карирерата им :lol:
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
anju

Мнение от anju »

Kiwi написа:
anju написа:поне някоя чалгаджийка не идва ли
да си дойдем на думата викам.
е що пък да си дойдем на думата, най ми се иска някои от тези които ги пускат по БГ радио та дори и Лили Иванова. от чалгите мога да понеса Деси Слава, май само нея като се замисля
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

anju написа:...поне някоя чалгаджийка не идва ли , колкото и да не ги харесвам тук може и да отида на такъв концерт
От скоро сте тук значи и не ви харесва много в Канадата ...

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: Има ли концерти на български изпълнители в Торонто?

Мнение от sasho71 »

anju написа:Здравейте,
Благодаря предварително
в църквата са пяли Глория, Екстра Нина, оня ден на 3 МАрт беше Деси от шоуото на Слави :) Билетите някъде 30-35$. Инак като забравиш българското в Аir Canada Centre са Шакира, Мадона, Бритни Спиърс, Кристина Агилера/на 23април/, Пусикет Долс, Рики Мартин/май месец/, Нели Фуртадо/Април/, Faith Hill/юни/... и т.н. Естествено билетчетата са окло 100$, на хубавите места до 200$ стигат.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
anju

Мнение от anju »

Mark написа:
anju написа:...поне някоя чалгаджийка не идва ли , колкото и да не ги харесвам тук може и да отида на такъв концерт
От скоро сте тук значи и не ви харесва много в Канадата ...
ами не много наистина, тъгуваме си за БГ. като видях как не празнуват нова година а само коледа, няма 8 март, няма къде да си разхождам децата... та взех да мисля за бг концерти
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

тук има толкова много паркове, където да разхождаш децата, особено сега всичко е цъфнало и е мнго красиво
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
anju

Мнение от anju »

Модератор, не може ли да преместиш всичко това в друга тема, не мисля че някои повече ще ми отговори на въпроса четейки темата в този и вид
bramin
Обратна връзка:

hi

Мнение от bramin »

Модератор, не може ли да преместиш всичко това в друга тема, не мисля че някои повече ще ми отговори на въпроса четейки темата в този и вид
споко мен аз ви оставям,заминавам до Септември на любимото ни
черноморие,ако до тогава не имигрирам ще ви пиша
:)
Публикувай отговор