Бивш имигрант написа книга

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
dr.oh.boli

Мнение от dr.oh.boli »

bateto написа:стони не бой са .овцата е порода мерино,надарена.има и за вас и за другите хаймани дето са мераклии да я стрижат.
Не са бооа бе, батка...ама съм наплашен...помниш ли оная голяма оФца СИвА, как затлъстя и я осригаха...тук това не смятам да го оставям на друг да се грижи...гледам да си гледам лично интерфеса..интереса де :D :beer:
haimana

Мнение от haimana »

bateto написа:стони не бой са .овцата е порода мерино,надарена.има и за вас и за другите хаймани дето са мераклии да я стрижат.
Аз съм хайманата-давайте овцата :twisted:
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Най-накрая успях да открия, купя и прегледам въпросното четиво.
Перфектно написано!
И много вярно!!!
Док............... :beer:
TROUBLEMAKER
ventzi

Мнение от ventzi »

Ти му викаш "Куме Иване", а то тича за к_ _ _ да те хване.
Май нещо такова стана.
Всеки може да бъде изкаран луд, да бъде обвинен в какво ли не...
Съжалявам за многото свестни хора, които има в този форум, но мисля, че с облика, който той придоби напоследък, вече се е изчерпал и му е време да бъде закрит.
Поне аз не мисля да го посещавам повече.
А към всички негативно настроени мога да отправя едно пожелание - вместо да се заяждате с това, което някой друг е направил, опитайте се самите вие да постигнете нещо.
Чао и още веднъж най - добри пожелания към всички!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ventzi написа:, които има в този форум, но мисля, че с облика, който той придоби напоследък, вече се е изчерпал и му е време да бъде закрит.
!
ха хахахаха, май такова конструктивно предложение досега не е имало в историята на форума :rotfl:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

ventzi написа:Съжалявам за многото свестни хора, които има в този форум, но мисля, че с облика, който той придоби напоследък, вече се е изчерпал и му е време да бъде закрит.
Добре де, ти на 16.02.2007 писа, че вчера т.е. на 15-ти си разбрал за този форум. И днес на 19.02.2007 вече разбра колко свестни хора имало в него, разбра за облика, който придобил напоследък, разбра, че се е изчерпал и не на последно място, че му е време да бъде закрит. Аз твоята книга не съм я чела, както и нито един и от цитатите тук, нямам намерение и да я чета и макар че за този форум знам от по-дълго време, така да се каже от преди 15.02.2007, досега не ми е минавало през ума да раздавам нареждания да бъде закрит. За сметка на това прочетох твоите 3 мнения и видях само споделяния как не си искал да спечелиш с тази книга, което не знам кой го касае, как ще отговориш на читателите някой ден, когато имаш време и изведнъж се оказа, че този ден няма да дойде, а направо си отиваш. Еми ти така да се каже даже не си идвал (за форума говоря), така че няма нужда да се правиш на някаква прогонена жертва, а и Канада не е място, където си бил само ти. Що българи има, вземи прочети някъде статистиките да видиш точната бройка и тогава си задай въпроса не е ли нормално и тези хора да имат мнения и впечатления както като твоите, така и по-различни от твоите, а не да прочетат писанията ти със зяпнала уста, да се ударят по главата и да кажат - "Гледай ти какви чудеса ставали по света!!!" Всъщност никакви въпроси не си задавай, ти нали си отиде вече, все тая.
Аз като ви казах да ходите да обсъждате онази книжка, откъс от която ви пуснах в една от "малкото" теми пуснати от нашия финансист на годините (на всички, от годината на раждане та досега :) ) , вие сте седнали тази да обсъждате. И какво се пените 20 и колко си страници станаха вече, нали и без това ще затварят форума, скоро и Канада планират да затворят, не знам дали е по нареждане на Венци обаче. :roll:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ventzi написа:Съжалявам за многото свестни хора, които има в този форум, но мисля, че с облика, който той придоби напоследък, вече се е изчерпал и му е време да бъде закрит.
Кога дойде във форума, кога разбра кой какъв е и защо такъв е и кога го закри :rotfl: :rotfl: :rotfl:

И къде остана обещанието да отговориш на въпросите, които си задават хората - живущи в Канада, а не бедни жертви на бестселъра ти, живеещи в България ?
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Нещо не се връзва работата ....
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

tozi forum mi se struwa ne e za mnogo chuwstwitelni hora - takiwa ne izdarjat powe4e ot nqkolko dni - ama foruma e kato glas naroden glas boji shtoto baq narod pishe w nego;
точно така мисля по въпроса:)
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

peter_pan написа:tozi forum mi se struwa ne e za mnogo chuwstwitelni hora - takiwa ne izdarjat powe4e ot nqkolko dni
То не само във форума е така... за съжаление.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Яйде сега форумът бил виновен, да го закриеме за да се черпи инфо само от книжката на ventzi... вземи отговори на въпросите, щото като гледам откъсите, май си живял в някоя друга Канада...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
ilka

Мнение от ilka »

как ви стигат нервите и времето да го четете всичко това ... :roll: :roll: :roll:
пак сме тук :-)
xoflow

Мнение от xoflow »

ventzi написа:Ти му викаш "Куме Иване", а то тича за к_ _ _ да те хване.
Koe to, drugariu pisatel?
ventzi написа:...които има в този форум, но мисля, че с облика, който той придоби напоследък...
Naposledak? Tova oznachava che go poznavash ot dosta vreme, pone dosta poveche ot 3 postinga.
ventzi написа:... и му е време да бъде закрит.
Vazjno reshenie ot vazhna lichnost. Hm... bivsh nomenklaturen kadar predpolagam?
ventzi написа:А към всички негативно настроени...
Ami pogledni si knigata, drugariu. Tya e negativnoto neshto porodilo tazi diskusiya. Nyma nuzhda da nakleymyavash drugite kato negativni.
ventzi написа:вместо да се заяждате с това, което някой друг е направил, опитайте се самите вие да постигнете нещо.
Mozhe bi sled kato ochernyash dve darzhavi i horata im, e normalno da chuesh neshto v zashtita na tyah.
Ama ne se pritesnyavay, nali zayazhdaniyata sa ot hora deto ne sa postignali nishto...
ventzi написа:Чао и още веднъж най - добри пожелания към всички!
Ami sbogom, osven ako ne si prolichi stila ti pod nyakoy drug nik :)
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Vidjahte li sega kakvo napravihte? Izgonihte choveka koito iskal da kaze istinata za Canada.:)
Nai vaznoto obahche e mezdu redovete na Ventsi. Nadjvam se da ste go razbrali. Hullboy go razbra.

Hullboy za tova pishe usileno v posledno vreme, zastoto chul che ste zakrivat foruma.:)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

ilka написа:как ви стигат нервите и времето да го четете всичко това ... :roll: :roll: :roll:
Сичко кое?
:beer: :beer: :beer:
Заключено