ventzi написа:Съжалявам за многото свестни хора, които има в този форум, но мисля, че с облика, който той придоби напоследък, вече се е изчерпал и му е време да бъде закрит.
Поне аз не мисля да го посещавам повече.
Добре де, ти на 16.02.2007 писа, че вчера т.е. на 15-ти си разбрал за този форум. И днес на 19.02.2007 вече разбра колко свестни хора имало в него, разбра за облика, който придобил напоследък, разбра, че се е изчерпал и не на последно място, че му е време да бъде закрит. Аз твоята книга не съм я чела, както и нито един и от цитатите тук, нямам намерение и да я чета и макар че за този форум знам от по-дълго време, така да се каже от преди 15.02.2007, досега не ми е минавало през ума да раздавам нареждания да бъде закрит. За сметка на това прочетох твоите 3 мнения и видях само споделяния как не си искал да спечелиш с тази книга, което не знам кой го касае, как ще отговориш на читателите някой ден, когато имаш време и изведнъж се оказа, че този ден няма да дойде, а направо си отиваш. Еми ти така да се каже даже не си идвал (за форума говоря), така че няма нужда да се правиш на някаква прогонена жертва, а и Канада не е място, където си бил само ти. Що българи има, вземи прочети някъде статистиките да видиш точната бройка и тогава си задай въпроса не е ли нормално и тези хора да имат мнения и впечатления както като твоите, така и по-различни от твоите, а не да прочетат писанията ти със зяпнала уста, да се ударят по главата и да кажат - "Гледай ти какви чудеса ставали по света!!!" Всъщност никакви въпроси не си задавай, ти нали си отиде вече, все тая.
Аз като ви казах да ходите да обсъждате онази книжка, откъс от която ви пуснах в една от "малкото" теми пуснати от нашия финансист на годините (на всички, от годината на раждане та досега

) , вие сте седнали тази да обсъждате. И какво се пените 20 и колко си страници станаха вече, нали и без това ще затварят форума, скоро и Канада планират да затворят, не знам дали е по нареждане на Венци обаче.