Препоръчайте шофьорски курсове Ванкувър/Норт Ванкувър. Нежната половина трябва да вземе няколко часа, та ако сте доволни от някой ..
Поздрави
Ванкувър шофьорски курсове
- MrGeek
- Путлер Капут
Re: Ванкувър шофьорски курсове
Kiwi, за нашето село съм чувал, че най-отворени били иранците (нещо като местната "мафия"), обаче никакви подробности не мога да ти дам, за съжаление.Kiwi написа:Препоръчайте шофьорски курсове Ванкувър/Норт Ванкувър. Нежната половина трябва да вземе няколко часа, та ако сте доволни от някой ..
Поздрави

*
Аз взех 2 часа при една корейка от Е 14 та улица и останах доволен. Показа ми маршрута където минават на изпита. На Bewacke Avenue има един знак за ограничение 30 км и е зад един завой и може да не го видиш на изпита. И заради тоя знак искаше да ме скъса един п*дал, обаче корейката ме беше предупредила за тоя знак.
Re: Ванкувър шофьорски курсове
na tebe knijka ti ne trebeMrGeek написа:Kiwi, за нашето село съм чувал, че най-отворени били иранците (нещо като местната "мафия"), обаче никакви подробности не мога да ти дам, за съжаление.Kiwi написа:Препоръчайте шофьорски курсове Ванкувър/Норт Ванкувър. Нежната половина трябва да вземе няколко часа, та ако сте доволни от някой ..
Поздрави
THE LAST LINE OF DEFENSE