Ванкувър шофьорски курсове

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Kiwi

Ванкувър шофьорски курсове

Мнение от Kiwi »

Препоръчайте шофьорски курсове Ванкувър/Норт Ванкувър. Нежната половина трябва да вземе няколко часа, та ако сте доволни от някой ..

Поздрави
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

....
telefonut na Eli e
cell 604-805-6877
dom. 517 8727 .....
Ето това го копнах от ван.бг дано ти свърши работа
NO PAIN NO GAIN
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Благодаря Били. Проверих в ВанBG.ком и видях и някакъв румънец Florin . Някой да има отзиви от Ели или Флорин?

До скоро
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Re: Ванкувър шофьорски курсове

Мнение от MrGeek »

Kiwi написа:Препоръчайте шофьорски курсове Ванкувър/Норт Ванкувър. Нежната половина трябва да вземе няколко часа, та ако сте доволни от някой ..

Поздрави
Kiwi, за нашето село съм чувал, че най-отворени били иранците (нещо като местната "мафия"), обаче никакви подробности не мога да ти дам, за съжаление. ;)
BMO
Обратна връзка:

*

Мнение от BMO »

Аз взех 2 часа при една корейка от Е 14 та улица и останах доволен. Показа ми маршрута където минават на изпита. На Bewacke Avenue има един знак за ограничение 30 км и е зад един завой и може да не го видиш на изпита. И заради тоя знак искаше да ме скъса един п*дал, обаче корейката ме беше предупредила за тоя знак.
Аватар
JoroF

Re: Ванкувър шофьорски курсове

Мнение от JoroF »

MrGeek написа:
Kiwi написа:Препоръчайте шофьорски курсове Ванкувър/Норт Ванкувър. Нежната половина трябва да вземе няколко часа, та ако сте доволни от някой ..

Поздрави
Kiwi, за нашето село съм чувал, че най-отворени били иранците (нещо като местната "мафия"), обаче никакви подробности не мога да ти дам, за съжаление. ;)
na tebe knijka ti ne trebe
THE LAST LINE OF DEFENSE
ka

Мнение от ka »

Въпросната Ели не се занимава с това вече.
4ervena 6ap4i4a
Заключено