Ами, аз се подведох по Guide и си изпратих документите до Букурещ на стария адрес на посолството - rue Nicolae Iorga 36.
Има ли някой, който да е направил същата грешка, но въпреки това да е получил обратна разписка, че писмото му е получено.
Май друго не ми остава, освен да се надявам румънските пощаджии да са много печени и да ми занесат писмото на новия адрес ...
Стар адрес на посолството
Споко, ние направихме същата грешка! Пратихме документите на стария адрес в Букурещ, тъй като се водихме от формуляра с обяснения за попълване на документи от официалния сайт http://www.cic.gc.ca/english/applicatio ... on.html#wp - името на документа е E37106. Получихме си обратната разписка и там е ударено печатче с новото име на улицата.
А така и така има само 1 Канадстко посолство в Букурещ, така че мисля че ще стигне където трябва
А така и така има само 1 Канадстко посолство в Букурещ, така че мисля че ще стигне където трябва

Торонто - 02.09.2007
Re: Стар адрес на посолството
Ако пък не са толкова печени румънските пощаджии в крайна смека писмото трябва да се върне при теб. Пощете са длъжни в случай на невъзможност да доставят писмото да го върнат на подателяconmark написа:Ами, аз се подведох по Guide и си изпратих документите до Букурещ на стария адрес на посолството - rue Nicolae Iorga 36.
Има ли някой, който да е направил същата грешка, но въпреки това да е получил обратна разписка, че писмото му е получено.
Май друго не ми остава, освен да се надявам румънските пощаджии да са много печени и да ми занесат писмото на новия адрес ...
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто