Стар адрес на посолството

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
conmark

Стар адрес на посолството

Мнение от conmark »

Ами, аз се подведох по Guide и си изпратих документите до Букурещ на стария адрес на посолството - rue Nicolae Iorga 36.
Има ли някой, който да е направил същата грешка, но въпреки това да е получил обратна разписка, че писмото му е получено.
Май друго не ми остава, освен да се надявам румънските пощаджии да са много печени и да ми занесат писмото на новия адрес ...
Аватар
iv

Мнение от iv »

conmark, ти кога чу за имиграцията в Квебек и чак сега ли пишеш в този форум, аз от "улицата" чух да се говори за смяна на адреса им...
Не че те обвинявам, но малко по сериозно... !
Успех!
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Предполагам, че писмата им се препращат от стария на новия адрес, едва ли си единственият, объркал адресите. А и в крайна сметка на плика пише, че е до посолството на Канада в Букурещ.
Аватар
digit

Мнение от digit »

Споко, ние направихме същата грешка! Пратихме документите на стария адрес в Букурещ, тъй като се водихме от формуляра с обяснения за попълване на документи от официалния сайт http://www.cic.gc.ca/english/applicatio ... on.html#wp - името на документа е E37106. Получихме си обратната разписка и там е ударено печатче с новото име на улицата.

А така и така има само 1 Канадстко посолство в Букурещ, така че мисля че ще стигне където трябва :lol:
Торонто - 02.09.2007
conmark

Мнение от conmark »

iv, не знам дали ти се е случвало ама понякога не е много добре да се заслушваш много какво се говори на улицата...
...защото нали си чувал, че като станат много тарикатите е по-добре да си от балъците...ама както и да е.
А, на digit благодаря защото наистина ме успокои.
Успех!
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Re: Стар адрес на посолството

Мнение от iliana »

conmark написа:Ами, аз се подведох по Guide и си изпратих документите до Букурещ на стария адрес на посолството - rue Nicolae Iorga 36.
Има ли някой, който да е направил същата грешка, но въпреки това да е получил обратна разписка, че писмото му е получено.
Май друго не ми остава, освен да се надявам румънските пощаджии да са много печени и да ми занесат писмото на новия адрес ...
Ако пък не са толкова печени румънските пощаджии в крайна смека писмото трябва да се върне при теб. Пощете са длъжни в случай на невъзможност да доставят писмото да го върнат на подателя
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Заключено