Здравейте на всички!
Вчера ходих до банката за да си извадя банкова референция. Оттам ми дадоха да попълня една молба в която мога да посоча какво да бъде написано в референцията. Едната опция беше да бъде написано пред кого да послужи. Нужно ли е да се пише това въобще? Трябва ли да се пише номера на банковата ми сметка в референцията, или може просто да пише, че по моя сметка има някаква сума? Във форума прочетох, че няма знечение каква валута държа в сметката си.
Ако може някой да ми отговори, благодаря предварително!
На моята референция пише - номера на сметката,салдото в лева към дадената дата,но и приравнена сумата в канадски долари,казах да ми напишат да послужи пред властите на канада.Извадих си я направо на английски ,за да не губя време за преводи.Искай сумата да ти я приравнят на канадски долари без значение в каква валута са ти парите.Успех!
Изпратени DSC - 15.01.2007 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
Питам защото преди около месец си вадих референция За целта трябваше да попълня молба образец. Там беше оформено по този начин:
"да послужи пред........................................, за............................."