tfc test podrobnosti molia

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
malecka

tfc test podrobnosti molia

Мнение от malecka »

tazi godina razbrah ce kandidat emigrantite chte darjat takav test usten i pismen i rezultatite se proveriavali v paris.vaprosa mi e kato go izkarach na intervuto pak li darjich niakakav podoben test.ami niakoi ako e bil vece na takav bi li mi kazal 6 ili 8 niva triabva za da vzemeh testa :oops:
becks

Мнение от becks »

Аз пък четох, че вече даже и тест ТСФ няма да стига, за да докажеш ниво на френски, а ще взимат само кандидати с френска филология!!!
malecka

Мнение от malecka »

v ics ima lepnata takava obiava ce skoro chte ima izpit za tozi test za kandidatemigrantite .
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

В ИЧС плакат отдавна има, но официално изискване за тоя тест още няма.
becks

Мнение от becks »

И аз имам езикова школа и съм сложил не една, а пет обяви за пет различни теста, но кандидати няма :lol:

Незнам що?!
Аватар
Helena

Мнение от Helena »

виж тази тема: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=23313

то всеки може да си пуска кавито иска обяви като търси клиенти, що пък не и ИЧС, така че не се връзвай на евтини трикове
malecka

Мнение от malecka »

ok znaci ochte ne e vaveden blagodaria : :D vse pak misliat li da go vavedat ili...........
malecka

Мнение от malecka »

hiliadi blagodarnosti chachnah se mnogo
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

i4c ot pone 7 godini drapat za tcf, no pri polojenie, 4e Alliance Francaise dava kade-kade po-taka diplomi, edva li niavga 6te opre niakoi do tcf, osven tova samia tcf e na niva, ta s 1 duma, ni6to ne dokazva.
malecka

Мнение от malecka »

tova znaci li ce nivoto na prepodavane v ics e nisko.az dosega sam mnogo dovolna ot nivoto na prepodavane i iskam zaradi sebe si da go nauca zachtoto chte bada absolutno sama s 3 deza.vav frenskia alians po dobre li e tam niama intenzivni
Заключено