peppe написа:zdraveite na vsichki. dne s bqh v konsulstvoto da si podam dokumentite..prieha gi bez nikakvi problemi i mi dadoha edna belejka, na koqto pisheshe "da se qvq na 14.11 za da polucha otgovor na molbata si, i da si vzema pasporta"- tova oznachava li, che nqma da imam interviu? kandidatstvam za kombinirana viza (imama lichna i slujebna pokana ).
Blagodarq vi predvaritelno
ne ozna4awa nisto- a samo 4e ste ti razgledat slu4aq- a dali ste ti dadat wisa ili ne ste razbere6 na 14.11 sys sigurnost.
Edno wreme w Belgrad ima6e edn adowolno golqma tabela na koqto pi6e6e (zitiram smisyla)
towa 4e sa wi prieli doc i wzeli taksata -ne ozna4awa 4e ste polu4ite wisa-a samo 4e sa wi prieli doc i ste si platili zada razgledat wa6iq slu4ai.
I twa nesto kombinirana wisa- za 1 pat 4uwam takowa nesto -kato popalwa formulqra koi formulqr popalni?To na formulqra si pi6e z a kakyw wid jelae personata-i tip -kombinirana -ne zanm kak moje da iska6.
moe predpolojenie e 4e ste razgledat slu4aq ti kato 2 otdelni zaqwleniq za wisa - TRV i Busines.
Stoto w pasporta nqma ka da ti lepnat wisa i na neq da pi6e kombinirana- ima kato ti kazax TRV i Biznes i ne znam si oste kakwa-i wseki tip wisa si ima nomer .