biznes ili gosti

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
peppe

biznes ili gosti

Мнение от peppe »

Zdraveit na vsichki :)
Dosta se porovih nasam natam i stignah do zakluchenie, che shansovete mi da polucha posetitelska viza sa minimalni. zatova reshih da probvam s biznes viza, kato imam neobhodimite dokumenti. Misliteli, che kandidatstvaneto za biznes viza shte bude s po-golemi shansove da q polucha?Spodelete nqkakuv opit.
Predvaritelno vi blagodarq :)
bp_de

Мнение от bp_de »

Ами според мене единственото не6то което бизнес висата е по силна е ако кане6тата фирма в Канада е голяма ( сте ре4е 4е има пари за добри адвокати ).
Та в тоя слу4аи в посолството знаят 4е ако откажат -кане6тия може да ги съди да кажем за пропуснати ползи - но както ти казаж това едвали сте се слу4и ако кане6тата фирма да кажем е едноли4ен търговц ''кавал свири на поляна ''

а и да кажем като те видят тебе те състо сте те преценят сто за бизнес персона си-както ти казах това има е работата на хората-ни6то ли4но -просто си вър6ат работата.

Дали с бизнес или посетителска виса- когато кандидатства6 -ТРЯБВА да убеди6 служителя 4е сте се върне6-а това зависи единствено и само от тебе.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

bp_de написа:..Дали с бизнес или посетителска виса- когато кандидатства6 -ТРЯБВА да убеди6 служителя 4е сте се върне6-а това зависи единствено и само от тебе.
Забравяш много важно условие : Трябва първо да стигнеш до интервю, за да можеш да убедиш някого в нещо.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
tat

Мнение от tat »

Neznam dali 6te ti pomogna , no sestra mi mi be6e na gosti minaliat decemvri , tuk v Montreal , i , tui kato az ne mojah da ia pokania , tia doide sus biznes viza i niama6e problemi , a intervuto be6e zadaljitelno , makar 4e tia vze vizata si ot Dubai- tia raboti i jivee postoianno tam.No za biznes viza , triabva naistina da dokaje6 , 4e se zanimava6 sus takav ina4e niama da stane!Ako moga da pomogna s ne6to drugo pi6i na li4no suob6tenie!
bp_de

Мнение от bp_de »

Mark написа:
bp_de написа:..Дали с бизнес или посетителска виса- когато кандидатства6 -ТРЯБВА да убеди6 служителя 4е сте се върне6-а това зависи единствено и само от тебе.
Забравяш много важно условие : Трябва първо да стигнеш до интервю, за да можеш да убедиш някого в нещо.
тва е лесно- отива6 на място в посолството и няма на4ин да не иде6 на интервю.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

bp_de написа:
Mark написа:
тва е лесно- отива6 на място в посолството и няма на4ин да не иде6 на интервю.
ne winagi, poniakoga ti wra4wat direktno otkaza ... sled 4-5 4asa 4akane w posolstwoto

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
peppe

hi

Мнение от peppe »

zdraveite na vsichki. dne s bqh v konsulstvoto da si podam dokumentite..prieha gi bez nikakvi problemi i mi dadoha edna belejka, na koqto pisheshe "da se qvq na 14.11 za da polucha otgovor na molbata si, i da si vzema pasporta"- tova oznachava li, che nqma da imam interviu? kandidatstvam za kombinirana viza (imama lichna i slujebna pokana ).
Blagodarq vi predvaritelno
bp_de

Re: hi

Мнение от bp_de »

peppe написа:zdraveite na vsichki. dne s bqh v konsulstvoto da si podam dokumentite..prieha gi bez nikakvi problemi i mi dadoha edna belejka, na koqto pisheshe "da se qvq na 14.11 za da polucha otgovor na molbata si, i da si vzema pasporta"- tova oznachava li, che nqma da imam interviu? kandidatstvam za kombinirana viza (imama lichna i slujebna pokana ).
Blagodarq vi predvaritelno
ne ozna4awa nisto- a samo 4e ste ti razgledat slu4aq- a dali ste ti dadat wisa ili ne ste razbere6 na 14.11 sys sigurnost.
Edno wreme w Belgrad ima6e edn adowolno golqma tabela na koqto pi6e6e (zitiram smisyla)
towa 4e sa wi prieli doc i wzeli taksata -ne ozna4awa 4e ste polu4ite wisa-a samo 4e sa wi prieli doc i ste si platili zada razgledat wa6iq slu4ai.

I twa nesto kombinirana wisa- za 1 pat 4uwam takowa nesto -kato popalwa formulqra koi formulqr popalni?To na formulqra si pi6e z a kakyw wid jelae personata-i tip -kombinirana -ne zanm kak moje da iska6.

moe predpolojenie e 4e ste razgledat slu4aq ti kato 2 otdelni zaqwleniq za wisa - TRV i Busines.

Stoto w pasporta nqma ka da ti lepnat wisa i na neq da pi6e kombinirana- ima kato ti kazax TRV i Biznes i ne znam si oste kakwa-i wseki tip wisa si ima nomer .
peppe

chestita nova godina

Мнение от peppe »

zdraveite na vsichki, veseli praznitsi i pojelaniq za mnogo hubavi neshta prez novata godina..blagodarq na vsichki, koito me okurajiha predi vreme pri podavaneto na dokumentite..pisha vi ot winnipeg, kudeto v momenta e -33 gradusa...golqm stud..pojelavam uspeh na vsichki, koito vuznamerqvat da idvat nasam! chaochao
Заключено