на мен не ми е скучно, аз след работа ходя на тренировка, или излизаме на питиета, или просто се прибираме, правим си нещо вкусничко и си почиваме, но не мога да си кривя душата и да отрека, че според мен Канада изпитва липса на цивилизованост - който иска да си хвали града, нищо лошо, просто на мен всичките ми простеят - тези, които съм видяла досега, де

ами за пролетта имаме други планове, а лятото може една ваканция някъде на океан да направим... поне така ни се иска, ще видим

в Ню Орлиънс не съм била, дадох го като пример за северно-американски град, който обаче има атмосфера, която според много хора съчетава доста успешно характерните черти на живота от двете страни на океана и това го прави много самобитен град

най-добрата приятелка на бившата ми шефка е омъжена за българина, който поне до миналата година беше директор на Марди Гра - носила е в офиса невероятни снимки, а като започнеше да разказва с часове сме я слушали... не знам дали човека още е директор - мисля, че творчески се водеше, той по професия е художник, но може би ще го посетим в скоро време

той искаше да се преместят след наводненията, защото са с малко бебе, може би са го направили