Нашия успех в края на една много добра сесия-08.12
До тук добре. А от тук нататък започва нивото с повишена трудност. За съжаление ви е останал само един живот, но вие забелязвам сте добри играчи и ще се доберете до наградата.
Не забравяйте че тук процента на говорещите български е отчайващо малък и енергичното размахване на ръце няма да ви е от полза.

Не забравяйте че тук процента на говорещите български е отчайващо малък и енергичното размахване на ръце няма да ви е от полза.

"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Знам това Дог, и никога не съм си мислил, че ще ме чакат с топла баница на Дорвал, наясно сам с това че ще започна от 0-та и ще изоставя това което имам тук, но пък имам надеждата за нещо по добро (нали на табелата на Дорвал от другата страна не пише Дантевото "Надежда всяка тука оставете", и смятам да направя всичко възможно, за да го постигна.dog написа:До тук добре. А от тук нататък започва нивото с повишена трудност. За съжаление ви е останал само един живот, но вие забелязвам сте добри играчи и ще се доберете до наградата.![]()
На френския ще продължа да си го вдигам колкото мога, макар че в кебекарския малко "леко" се разминава, щом "Un Gars, une fille" върви с субтитри по TV5

А в сроковете за адаптиране със сигурно ми е заложен период за научаване на езика.
Виж за живота и прав, един е и тече ужасно бързо...
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

-
- Обратна връзка: