Нашия успех в края на една много добра сесия-08.12

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
ramone

Мнение от ramone »

Bravo Al! Pi6e6 dobre i 6te e hubavo da napi6e6 ne6to ot roda : "Patevoditel na kandidat emigranta"! :)
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Аватар
dog

Мнение от dog »

До тук добре. А от тук нататък започва нивото с повишена трудност. За съжаление ви е останал само един живот, но вие забелязвам сте добри играчи и ще се доберете до наградата. :beer:
Не забравяйте че тук процента на говорещите български е отчайващо малък и енергичното размахване на ръце няма да ви е от полза.
:lol:
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Панайот

Мнение от Панайот »

Браво, Капоне!Посмях се с вашия разказ от сърце!Желаеп успех за напред! :D :lol:
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

dog написа:До тук добре. А от тук нататък започва нивото с повишена трудност. За съжаление ви е останал само един живот, но вие забелязвам сте добри играчи и ще се доберете до наградата. :beer:
Не забравяйте че тук процента на говорещите български е отчайващо малък и енергичното размахване на ръце няма да ви е от полза.
:lol:
Знам това Дог, и никога не съм си мислил, че ще ме чакат с топла баница на Дорвал, наясно сам с това че ще започна от 0-та и ще изоставя това което имам тук, но пък имам надеждата за нещо по добро (нали на табелата на Дорвал от другата страна не пише Дантевото "Надежда всяка тука оставете", и смятам да направя всичко възможно, за да го постигна.
На френския ще продължа да си го вдигам колкото мога, макар че в кебекарския малко "леко" се разминава, щом "Un Gars, une fille" върви с субтитри по TV5 :)
А в сроковете за адаптиране със сигурно ми е заложен период за научаване на езика.
Виж за живота и прав, един е и тече ужасно бързо...
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
mikemastercorp
Обратна връзка:

Мнение от mikemastercorp »

Ееееее супер, честито! Казах ли ти да не се притесняваш и че ще минеш. :D
Az znam che ti znaesh che az znam :)
Заключено