От известно време следя темите тук и преди месец аз имои приятели събрахме кураж и решихме да опитаме също като вас, да превземем Канада... по-точно Квебек! От месец и половина учим френски, интезивно. Няма да ви казвам до къде сме стигнали, просто имайте предвид, че го започнахме от нулата! Искаме до Коледа да подадем документи, опасяваме се, че може да ни поканят по-рано отколкото ни се иска, но предвид настъпилите промени в точкуването и в теста, не искаме да рискуваме с протакане, което може да доведе до нови промени и да не успеем да покрием нормативите!
Кандидатствам сама, на 32 години съм, магистър-финанси, без стаж по специалността. Средно - счетоводство на промишлеността, 2.5год. стаж. Общо стаж 6год-доказуем. Английския ми е слаб. Според новия тест покривам минимума с две-три точки. Моля ви бихте ли ми казали да ли имам шанс и според вас, по новото точкуване какво ниво на френски трябва да посоча и съответно да защитя на интервюто и дали да поема риска с ранното подаване на документите! Освен това някой би ли ми дал повече информация за тези "ордери". Благодаря предварително и очаквам с нетърпение вашата присъда.