Pochina Stefka

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Lyubima
Обратна връзка:

Pochina Stefka

Мнение от Lyubima »

Bog da ja prosti !
Money can't buy you happiness, but it does bring you more plesant form of misery.
Stoni

Мнение от Stoni »

Бог да я прости!
Коя беше Стефка?
Аз не я знам и нищо не съм чувал за нея...нека някой да каже нещо малко...ей така...
Аз бих искал когато умра да си поговорят хората, за мен...
Аватар
Lyubima
Обратна връзка:

Мнение от Lyubima »

Az ja poznavah beglo ot cherkvata. Beshe ot niakakvo selce blizo do Mezdra, no e jiviala v Blagoevgrad. S maja si raboteha kato superintendanti. Pochinala e ot rak no ne e boleduvala i ne se e machila. Tova e koeto znam. A inache si prav, che chovek e jiv dokato horata si govoriat za nego.
Money can't buy you happiness, but it does bring you more plesant form of misery.
Stoni

Мнение от Stoni »

..в коя черква в Торонто?
Аз съм ходил 2-3 пъти в Св.Св.Кирил и Методий и там си говорих с една жена, докато чаках..?
nikito

Мнение от nikito »

Lyubima написа: A inache si prav, che chovek e jiv dokato horata si govoriat za nego.
според Библията човек продължава да живее, без значение дали някой говори за него или не, даже когато тялото му умре..... . въпросът е дали ще бъде при Бога или в ада. но всеки решава сам за себе си.
Аватар
rbc

Мнение от rbc »

Znae li niakoi neshto pove4e za smarta na taja mlada jena? Po4inala e vnezapno, oficialnata diagnoza e rak. No ot rak ne se umira tolkova barzo i bez stradania. A i vednaga e bila kremirana bez nikakvi ceremonii. Zashto sa barzali da ja kremirat ?
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

nikito написа:според Библията човек продължава да живее, без значение дали някой говори за него или не, даже когато тялото му умре..... . въпросът е дали ще бъде при Бога или в ада. но всеки решава сам за себе си.
абе няма доказателства все още на този свят за това.

а от религиите по-големи манипулативни средства няма :lol:

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

Mark написа:
nikito написа:според Библията човек продължава да живее, без значение дали някой говори за него или не, даже когато тялото му умре..... . въпросът е дали ще бъде при Бога или в ада. но всеки решава сам за себе си.

Razbira se! NAukata obesniava vsichko! Samo zashto pri krizisni situacii i nai-golemia ateist se moli Bogu? sigur nAukata sha kaje.......
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Gonzo#1 написа: Samo zashto pri krizisni situacii i nai-golemia ateist se moli Bogu? sigur nAukata sha kaje.......
Ami 6tom se moli, zna4i ne e ateist.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Mark написа:

Ima - politikite.
:beer: :beer: :beer:
Galadriel

Мнение от Galadriel »

Аз също съм много тъжна за леля Стефка. По-големият и син ми се обади още на същия ден. Те са се опитвали да лекуват рака от дълго време и уж е бил излекуван, но.... точно като се връща от България проблемите пак започват и я приемат в болницата. След като излиза и още на същия ден.... Ужасно ми е мъчно за Калин и Пламен и няма да е лесно на тримата мъже да се борят, но вярвам че ще бъдат силни! :unhappy: В такива моменти спирам и се замислям как човек не оценява живота си в момента и все се бъхта за това бъдеще което все не идва и е недоволен с днешния ден. Нека през новата година ценим малките неща които дават смисъл на живота ни, а не само да мислим за това бъдеще... само ДНЕШНИЯ ден е в ръцете ни! Желая много здраве на всички!
Заключено