Pochina Stefka
- Lyubima
- Обратна връзка:
Pochina Stefka
Bog da ja prosti !
Money can't buy you happiness, but it does bring you more plesant form of misery.
- Lyubima
- Обратна връзка:
Az ja poznavah beglo ot cherkvata. Beshe ot niakakvo selce blizo do Mezdra, no e jiviala v Blagoevgrad. S maja si raboteha kato superintendanti. Pochinala e ot rak no ne e boleduvala i ne se e machila. Tova e koeto znam. A inache si prav, che chovek e jiv dokato horata si govoriat za nego.
Money can't buy you happiness, but it does bring you more plesant form of misery.
абе няма доказателства все още на този свят за това.nikito написа:според Библията човек продължава да живее, без значение дали някой говори за него или не, даже когато тялото му умре..... . въпросът е дали ще бъде при Бога или в ада. но всеки решава сам за себе си.
а от религиите по-големи манипулативни средства няма

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Razbira se! NAukata obesniava vsichko! Samo zashto pri krizisni situacii i nai-golemia ateist se moli Bogu? sigur nAukata sha kaje.......Mark написа:абе няма доказателства все още на този свят за това.nikito написа:според Библията човек продължава да живее, без значение дали някой говори за него или не, даже когато тялото му умре..... . въпросът е дали ще бъде при Бога или в ада. но всеки решава сам за себе си.
Ima - politikite.Mark написа:абе няма доказателства все още на този свят за това.nikito написа:според Библията човек продължава да живее, без значение дали някой говори за него или не, даже когато тялото му умре..... . въпросът е дали ще бъде при Бога или в ада. но всеки решава сам за себе си.

Аз също съм много тъжна за леля Стефка. По-големият и син ми се обади още на същия ден. Те са се опитвали да лекуват рака от дълго време и уж е бил излекуван, но.... точно като се връща от България проблемите пак започват и я приемат в болницата. След като излиза и още на същия ден.... Ужасно ми е мъчно за Калин и Пламен и няма да е лесно на тримата мъже да се борят, но вярвам че ще бъдат силни! :unhappy: В такива моменти спирам и се замислям как човек не оценява живота си в момента и все се бъхта за това бъдеще което все не идва и е недоволен с днешния ден. Нека през новата година ценим малките неща които дават смисъл на живота ни, а не само да мислим за това бъдеще... само ДНЕШНИЯ ден е в ръцете ни! Желая много здраве на всички!