Е как да отидеш пак?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

Tia napravo se zamozabraviat
na men v AF Plovdiv mi iskaha 40evro za izpitа, az kazah ok, no posle me otriazaha zashtoto za da imalo izpit triabvalo vsichki ot grupata da se iaviat i da rusnat, ama tva si biaha baia pari (ne che oshte ne sa) i ne vsichki imaha vazmojnosti, ta poznaite kvo stana
dokato za razni hvurchasti udostoverenia, mai gi davaha bez pari
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

NaviD написа:Директорката на АФ ВТ, ако вече не е друга...
Батка същата си е, въпросителната я сложих щото ти нали викаше от къде ги е измислила тия 30 лв, и аз затова :?: щотот и аз не знам :)
Аз всичко на всичко съм я виждал 2-3 пъти, повечето ми контакти с нея са по телефон, и да ти кажа доста ми с е стори арогантна.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Re: Е как да отидеш пак?

Мнение от zaia »

AnnaR написа:Не зная как стоят нещата в Алианс Франсез в София, но нищо чудно и там да се плаща. Мисля че, става дума за ДИПЛОМА със снимка, а не само за обиковен сертификат (лист хартия, на който е написано името ти и колко часа си изкарал). Още преди 10 години в ИЧС в София ни караха да си плащаме издаването на "сертификатите", но си изглеждаха точно като дипломи: със снимка и твърда корица. В тях пишеше какво е обхванато в курса и какво се очаква, че можеш да правиш. Тогава струваха естествено по-евтино, а сега нищо чудно и там да струват толкова.
Мисля, че е нормално да ти изискват да платиш, ако става дума за същия документ.
Последно вадих такъв документ от ИЧС през април. Удостоверението (листчето), че си карал еди-колко си часа и нива при тях, струваше 2-3 лева, а дипломка със снимка и твърда корица около 8. Нормално е да искат някаква такса за издаването им, но не и тая сума, която му искат на мафиота..
Аватар
AnnaR

Re: Е как да отидеш пак?

Мнение от AnnaR »

zaia написа:
AnnaR написа:Не зная как стоят нещата в Алианс Франсез в София, но нищо чудно и там да се плаща. Мисля че, става дума за ДИПЛОМА със снимка, а не само за обиковен сертификат (лист хартия, на който е написано името ти и колко часа си изкарал). Още преди 10 години в ИЧС в София ни караха да си плащаме издаването на "сертификатите", но си изглеждаха точно като дипломи: със снимка и твърда корица. В тях пишеше какво е обхванато в курса и какво се очаква, че можеш да правиш. Тогава струваха естествено по-евтино, а сега нищо чудно и там да струват толкова.
Мисля, че е нормално да ти изискват да платиш, ако става дума за същия документ.
Последно вадих такъв документ от ИЧС през април. Удостоверението (листчето), че си карал еди-колко си часа и нива при тях, струваше 2-3 лева, а дипломка със снимка и твърда корица около 8. Нормално е да искат някаква такса за издаването им, но не и тая сума, която му искат на мафиота..
вярно че, моята информация е стара и не си спомням точно сумата, но мисля че беше още в "хиляди лева", преди деноминацията на лева.
Съгласна съм също, че е кожодерство и много се надявам, че alkaponbg ще съумее да се справи с неравноправието и с мародерството. :D
Заключено