Tia napravo se zamozabraviat
na men v AF Plovdiv mi iskaha 40evro za izpitа, az kazah ok, no posle me otriazaha zashtoto za da imalo izpit triabvalo vsichki ot grupata da se iaviat i da rusnat, ama tva si biaha baia pari (ne che oshte ne sa) i ne vsichki imaha vazmojnosti, ta poznaite kvo stana
dokato za razni hvurchasti udostoverenia, mai gi davaha bez pari
Е как да отидеш пак?
Батка същата си е, въпросителната я сложих щото ти нали викаше от къде ги е измислила тия 30 лв, и аз затоваNaviD написа:Директорката на АФ ВТ, ако вече не е друга...

Аз всичко на всичко съм я виждал 2-3 пъти, повечето ми контакти с нея са по телефон, и да ти кажа доста ми с е стори арогантна.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

Re: Е как да отидеш пак?
Последно вадих такъв документ от ИЧС през април. Удостоверението (листчето), че си карал еди-колко си часа и нива при тях, струваше 2-3 лева, а дипломка със снимка и твърда корица около 8. Нормално е да искат някаква такса за издаването им, но не и тая сума, която му искат на мафиота..AnnaR написа:Не зная как стоят нещата в Алианс Франсез в София, но нищо чудно и там да се плаща. Мисля че, става дума за ДИПЛОМА със снимка, а не само за обиковен сертификат (лист хартия, на който е написано името ти и колко часа си изкарал). Още преди 10 години в ИЧС в София ни караха да си плащаме издаването на "сертификатите", но си изглеждаха точно като дипломи: със снимка и твърда корица. В тях пишеше какво е обхванато в курса и какво се очаква, че можеш да правиш. Тогава струваха естествено по-евтино, а сега нищо чудно и там да струват толкова.
Мисля, че е нормално да ти изискват да платиш, ако става дума за същия документ.
Re: Е как да отидеш пак?
вярно че, моята информация е стара и не си спомням точно сумата, но мисля че беше още в "хиляди лева", преди деноминацията на лева.zaia написа:Последно вадих такъв документ от ИЧС през април. Удостоверението (листчето), че си карал еди-колко си часа и нива при тях, струваше 2-3 лева, а дипломка със снимка и твърда корица около 8. Нормално е да искат някаква такса за издаването им, но не и тая сума, която му искат на мафиота..AnnaR написа:Не зная как стоят нещата в Алианс Франсез в София, но нищо чудно и там да се плаща. Мисля че, става дума за ДИПЛОМА със снимка, а не само за обиковен сертификат (лист хартия, на който е написано името ти и колко часа си изкарал). Още преди 10 години в ИЧС в София ни караха да си плащаме издаването на "сертификатите", но си изглеждаха точно като дипломи: със снимка и твърда корица. В тях пишеше какво е обхванато в курса и какво се очаква, че можеш да правиш. Тогава струваха естествено по-евтино, а сега нищо чудно и там да струват толкова.
Мисля, че е нормално да ти изискват да платиш, ако става дума за същия документ.
Съгласна съм също, че е кожодерство и много се надявам, че alkaponbg ще съумее да се справи с неравноправието и с мародерството.