Най-накрая и ние можем да се похвалим, че чухме едно страхотно звучащо vous êtes acceptez. Първо и основно искам да благодаря на всички тук в този форум, които с информацията и непркъснатото окуражаване ми помогнаха да стигна до тук! Благодаря на всички Ви! Огромна благодарност и за частната учителка при която ходихме Жени Узунова - страхотен специалисти и невероятен психолог - пренастрои добре нашата психика за едно успешно интервю и най-вече "изтри" много, ама наистина много от знанията ми по английски, за което сме и благодарни. Малко инфо и за самото интервю - протече почти дословно като на повечето преминали вече-аз бях главен (Икономика, 6/5 френски и същите нива за английски, стаж, пари, всичко в нормите. Жена ми Колеж по медицина - 3/2 френски и 6/5 английски. 1 дете). Основно разговора протече - Защо Квебек? Какво знам за Квебек? Търсил ли съм работа в интернет? информация за ордерите? Имам ли и от къде са ми приятелите? Попита ме малко за деня на интервюто как съм пътувал, от къде съм тръгнал с какво и лесно ли съм се ориетирал в София? За езика къде съм го учил и на края ме попита на английски какво съм правил вчерашният ден - последва един лош преразказ на филм. За жена ми въпросите бяха относно трудовата книжка и липсващите месеци поради майчинство, семейно положение, къде и как е учила езика Попита за детето и я накара да го обрисува на външен вид -

, ужас това дете не беше моето ама после ще го изясним това с жена ми. Намеси се преводачката, която всъщност е страхотна и помага. За тези посочени нива на езика от жена ми другите въпроси бяха адресирани към преводачката и тя ги разясняваше на жена ми - в това време аз стоях и си мислех

- брей дали всичко се свърши. Всъщност знаете ли в крайна сметка какво пак излиза Линда е СТРАХОТНА!!!
Пожелавам успех на всички и без паника моля ще го вземете!!! Успех на всички на които им предстои интервю!