Успехът ни споходи и Нас!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Jean

Успехът ни споходи и Нас!!!

Мнение от Jean »

Най-накрая и ние можем да се похвалим, че чухме едно страхотно звучащо vous êtes acceptez. Първо и основно искам да благодаря на всички тук в този форум, които с информацията и непркъснатото окуражаване ми помогнаха да стигна до тук! Благодаря на всички Ви! Огромна благодарност и за частната учителка при която ходихме Жени Узунова - страхотен специалисти и невероятен психолог - пренастрои добре нашата психика за едно успешно интервю и най-вече "изтри" много, ама наистина много от знанията ми по английски, за което сме и благодарни. Малко инфо и за самото интервю - протече почти дословно като на повечето преминали вече-аз бях главен (Икономика, 6/5 френски и същите нива за английски, стаж, пари, всичко в нормите. Жена ми Колеж по медицина - 3/2 френски и 6/5 английски. 1 дете). Основно разговора протече - Защо Квебек? Какво знам за Квебек? Търсил ли съм работа в интернет? информация за ордерите? Имам ли и от къде са ми приятелите? Попита ме малко за деня на интервюто как съм пътувал, от къде съм тръгнал с какво и лесно ли съм се ориетирал в София? За езика къде съм го учил и на края ме попита на английски какво съм правил вчерашният ден - последва един лош преразказ на филм. За жена ми въпросите бяха относно трудовата книжка и липсващите месеци поради майчинство, семейно положение, къде и как е учила езика Попита за детето и я накара да го обрисува на външен вид - :lol: , ужас това дете не беше моето ама после ще го изясним това с жена ми. Намеси се преводачката, която всъщност е страхотна и помага. За тези посочени нива на езика от жена ми другите въпроси бяха адресирани към преводачката и тя ги разясняваше на жена ми - в това време аз стоях и си мислех :roll: - брей дали всичко се свърши. Всъщност знаете ли в крайна сметка какво пак излиза Линда е СТРАХОТНА!!!
Пожелавам успех на всички и без паника моля ще го вземете!!! Успех на всички на които им предстои интервю!
Аватар
toro40
Обратна връзка:

Мнение от toro40 »

Честито ПРИЯТЕЛИ,
Много късмет и щастие по пътя
И дано нещата се развият много по-добре от колкото си ги представяте

Много Любов ви желаем
19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
Аватар
sneja

Мнение от sneja »

Честито, Jean!

Благодаря за пожеланията!
Лека и бърза процедура по-нататък!

:beer2:
Документи до Виена - 22.04.06 г.
Accusé - 28.04.06 г.
Интервю - 29.11.06 г. 10.00 h ОК
Документи Букурещ - 19.12.06
Баркодове - 29.03.07
Медицински - 10.04.07
Направени-24.04.-OK - 03.05.
Покана за виза - 1.06.- ВИЗИ 23.06.
Аватар
mborodin
Обратна връзка:

Мнение от mborodin »

Желаем ви попътен вятър!!!
Изображение
Аватар
oganche

Мнение от oganche »

Честито, Jean, и да ви върви като по вода!
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
jordi

Мнение от jordi »

Хайде, дано на всички така им върви....Че и нас ни чака същото....Успех по-нататък.. :beer2:
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

честито и от нас и успешна да е седмицата за всички, на които им предстои интервю..поздрави
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Заключено