Hullboy ne e saglasen s tova tvardenie:
Koito chete vnimatelno BgCanada sigurno e zabeljazal che v sluchaja s parite stava tochno obratnoto.Човек има 1г. до заминаване, даже и повече в някои случаи, време достатъчно да си върне заема, ако има такъв.
Ako si imal iziskvanite pari v momenta na kandidatstvane , kato tragvas te stavat na polovina.
Ako pak si imal zaem kogato kandidatstvash toi stava dvoen dokato tragnes.
Na vapros zasto taka se poluchava? i vapros
Vie ne rabotite li tam prez tazi godina dokato chakate?
Dosega sam poluchil slednite otgovori:
- Pravihme remont na apartament ( neznaino zasto kato se tragva za Canada )
- Rodihme si bebe
- Sluchi mi se nesto koeto ne pozelavam na drug
- poharchihme pari za meditsinski, dokumenti, uchitel po frenski
- poharchihme za bileti za samolet
- normalno e da ne si izkaral i spestil osobenno mnogo ( tova e moja favorite otgovor ) Az bih kazal taka: "Ne mozah da spestja osobenno nisto"
- Imam apartament misleh da go prodam kato tragvam no blizak pritel ot Canada me posavetva da ne go prodam za da moga da vzimam sotsial v Canada.
Dosega Hullboy ne e chul njakoi da e kazal primerno spestih 1000 - 3000 CAD prez vremeto dokato chakah.
Ei sega stava nai interesnoto.

Kato doidat horata v Canada i nedai boze nestata da ne potragnat dobre s rabota i dohodi se pochvat edni hvalbi za zivota i dohodite v Bg koito bili po 2000 - 3000 USD na mesets. Edinia imal internet zala, drugia bingo zala, tretia magazin na bul Vitoshka.
Kak standarta na zivota padnal na novite emigrati v momenta v koito stapili v Canada.
Ako ne vjarvaite chetete Bateto, i vsichki optimisti na tema BG.

Vapros kam optimistite ne tama BG v Canada ( ne kam novite emigranti)
Bihte li mi objasnili che ne mozah da razbra zasto ne mozaha da spestjat nesto prez poslednata godina, pri tova kato golemi spetsialisti s mnogo praktika i opit kato Filipne.

Hullboy