Pristignahme na moskowska 9 w 13.56 znete trawika w sofia i ni powikaha w 14.00 Prewodachkata ni pokani Linda ni postesta i me podkani da si swalya wrahnoto palto i se pochna kaza che interwuto moje da ima 3 izhoda 1 - da ni odobri, 2- da ni warne za dopalnitelni dokumenti w ramkite na 1 mesets i 3 - da ni skasa kato ni dade obyasnenie za towa.
Pochans pasportite razgleda gi posle popita za diplomite kato wechgensamo prewodachkata gi gledache i potwarjdawache napisanoto warhu demandeto. Taka se stigna i do trudowite knijki. Mejduwremenno tya picheche postoyanno na laptopa si yawno si ima programa s tochkite. Dokato picheche zadade waprosi ot tipa zasto iskate da emigrirata, na koito zapochnah sas standartbite otgowori. da i razkaja nesto za rabotata mi, posle pita i zaprugata mi za neinata rabota. Popita i kwo znaem za Quebec pak standartni otgowori ta wmetnah i deklaratsiata ot priyatel notarialno zawerene w Montreal. zaradwa se Pokazah i razpechatani oferti za rabota i tam zapochnaha makite kato tryabwache da obyasnyawam s moya frenski na niwo panorama samo parwa chast 135 h namesi se i prewodachkata kato nakraya se stigna do tam che da si kaja na balgarski kwo iskam da kaja i tya da prewede, Pita i za swobodnoto wreme kazah che hodya na teatar tya me pita koya postanowka jenami otgowori tramwai jelanie i tya poiska da razkajem nesto ot spektakala, jenta sglobi 3 izrecheniq no madam kolma odobritelno. Pita po nekoe wreme na angliiski dali go znam i kwo sam zakuswal sitrinta. e tuka stana nyakakwa kasha ot frensko angliiski i balgarski i tya zapochna da im se radwa kolko dobre sam zabrawil angliiskiq ta prodaljihme na France.
Pita ni i za priyatelite w Montreal. Obsto wzeto towa prodalji 1h i 15 min. Mnogo zor ama Linda e mnogo pechena i netarwo pod wola tele prosto prawi wsichko wazmojno da iztsedi tochitsi i ni kaza "vous etez acsepte" i nie izpdnahme w radosti. na nyakolko pati ne razbirah zastoto Linda ne gowori barzo a sawsem normalo ama na nas ni se struwa barzo. Ta prewodachkata ni poyasnyawashe na frenski pak kakwo e iskala da kaje Linda. Na kraya i se izwinik za lichiyat mi frenski a tya kaza nisto frenskiyat e mnogo truden ezik kazahme si aurevoir i si stisnahme ratsete izlyazohme. Predi towa ni wrachi sertifikatite i dopalnitelni lista sas saitowe ot kade da tarsim informatsiya i edna knijka s podrobnosti za Quebec.
za sega tolkowa se sestam no w osnowno linii taka beche
Uspeh oste wednaj na chakastite i pomnete Linda e Pechena prosto podobra intervuirasta mislya che ne moje da wi se padne.