Интервю с Линда OK!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
bobsarcho

Интервю с Линда OK!

Мнение от bobsarcho »

Neka wnesa malko informatsiya za minatoto mi intervu uspechno za tezi koito trapnat w ochakwwane w pedstoiastite dni, i wi pojelawam uspeh.
Pristignahme na moskowska 9 w 13.56 znete trawika w sofia i ni powikaha w 14.00 Prewodachkata ni pokani Linda ni postesta i me podkani da si swalya wrahnoto palto i se pochna kaza che interwuto moje da ima 3 izhoda 1 - da ni odobri, 2- da ni warne za dopalnitelni dokumenti w ramkite na 1 mesets i 3 - da ni skasa kato ni dade obyasnenie za towa.
Pochans pasportite razgleda gi posle popita za diplomite kato wechgensamo prewodachkata gi gledache i potwarjdawache napisanoto warhu demandeto. Taka se stigna i do trudowite knijki. Mejduwremenno tya picheche postoyanno na laptopa si yawno si ima programa s tochkite. Dokato picheche zadade waprosi ot tipa zasto iskate da emigrirata, na koito zapochnah sas standartbite otgowori. da i razkaja nesto za rabotata mi, posle pita i zaprugata mi za neinata rabota. Popita i kwo znaem za Quebec pak standartni otgowori ta wmetnah i deklaratsiata ot priyatel notarialno zawerene w Montreal. zaradwa se Pokazah i razpechatani oferti za rabota i tam zapochnaha makite kato tryabwache da obyasnyawam s moya frenski na niwo panorama samo parwa chast 135 h namesi se i prewodachkata kato nakraya se stigna do tam che da si kaja na balgarski kwo iskam da kaja i tya da prewede, Pita i za swobodnoto wreme kazah che hodya na teatar tya me pita koya postanowka jenami otgowori tramwai jelanie i tya poiska da razkajem nesto ot spektakala, jenta sglobi 3 izrecheniq no madam kolma odobritelno. Pita po nekoe wreme na angliiski dali go znam i kwo sam zakuswal sitrinta. e tuka stana nyakakwa kasha ot frensko angliiski i balgarski i tya zapochna da im se radwa kolko dobre sam zabrawil angliiskiq ta prodaljihme na France.
Pita ni i za priyatelite w Montreal. Obsto wzeto towa prodalji 1h i 15 min. Mnogo zor ama Linda e mnogo pechena i netarwo pod wola tele prosto prawi wsichko wazmojno da iztsedi tochitsi i ni kaza "vous etez acsepte" i nie izpdnahme w radosti. na nyakolko pati ne razbirah zastoto Linda ne gowori barzo a sawsem normalo ama na nas ni se struwa barzo. Ta prewodachkata ni poyasnyawashe na frenski pak kakwo e iskala da kaje Linda. Na kraya i se izwinik za lichiyat mi frenski a tya kaza nisto frenskiyat e mnogo truden ezik kazahme si aurevoir i si stisnahme ratsete izlyazohme. Predi towa ni wrachi sertifikatite i dopalnitelni lista sas saitowe ot kade da tarsim informatsiya i edna knijka s podrobnosti za Quebec.
za sega tolkowa se sestam no w osnowno linii taka beche
Uspeh oste wednaj na chakastite i pomnete Linda e Pechena prosto podobra intervuirasta mislya che ne moje da wi se padne. :beer: :D
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Браво, добри новини и от вас. Успех и за напред!
:beer: :beer: :beer:

Може ли малко повече данни за теб и за съпругата ти?
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
arci

Мнение от arci »

Честито и успех по натътък в процедурата. :lol: А бихте ли казали с какво ниво на френски е водещият?
bobsarcho

Мнение от bobsarcho »

Izwinete zabrawih da wi kaja che sme az na 33g. jena mi na 29 g. az sam doktor na naukite 3 g staj po spesialnosta, jenami tehicheki uniwersitet stopanski fakultet , spesialnost industrialen menijmant niwa na franse 6-7
za jena mi 4-5
Аватар
toro40
Обратна връзка:

Мнение от toro40 »

Честито на Победителите, И само така за напред
19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
bobsarcho

Мнение от bobsarcho »

1. DCS 25.05.2006.
2. Pokana okolo 12.09.2006
3. Интервю - 14.11.2006г. / 14:00ч. OK!
Аватар
oganche

Мнение от oganche »

Честито и още много успех занапред в процедурата! :P
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
jordi

Мнение от jordi »

Честито и успех... :beer:
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Chestito !

Мнение от rorcho »

Chestito, pojelavam ti vtorata chast ot procedurata da mine mnooogo barzo :D Ako ne e taina kakvi sa tvoite danni : godini, staj, obrazovanie, nivo na ezici !?!?

Mersi predvaritelno :D

Be happy :D
Заключено