politikata v Kvebek

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dudi

politikata v Kvebek

Мнение от dudi »

Zdraveite!moje li niakoi ot kvebek da pusne ne6to aktualno ot politikata na Kvebek,4e mai na intervuto pitali i za tova,napr. koi e vode6t srad polititsite,kakvo vajno stava...
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

kazaha im na kvebekarite, che ne rabotqt dostatuchno :D bivshiqt im premier-minister :wink: ima go i v Globe&Mail, i v National Post, daze v nashiq regional Leader Post-Regina :lol: duvchat go tova veche 3 sedmici, golqma ludnica :shock:
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

И как Майкъл Игнатиев им заяви, че трябва да престанат да мислят за себе си като за отделна нация. А пък главния губернатор преди няколко месеца каза, че Квебек трябва да положи усилия и да се "интегрира". А друг журналист предизвика скандал със статия, в която се твърдеше, че една от главните причини за престрелките в Доусън и Екол Политекник е скритата дискриминация срещу имигрантите (и двамата бяха имигранти, отхвърлени от обществото социопати).
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Аватар
ivanko13
Модератор

Re: politikata v Kvebek

Мнение от ivanko13 »

dudi написа:Zdraveite!moje li niakoi ot kvebek da pusne ne6to aktualno ot politikata na Kvebek,4e mai na intervuto pitali i za tova,napr. koi e vode6t srad polititsite,kakvo vajno stava...

http://fr.wikipedia.org/wiki/Politique_du_Qu%C3%A9bec
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

dudi написа:Zdraveite!moje li niakoi ot kvebek da pusne ne6to aktualno ot politikata na Kvebek,4e mai na intervuto pitali i za tova,napr. koi e vode6t srad polititsite,kakvo vajno stava...
Ми как кой е водещ ? Андре Боаклер и Парти Кебекуа ! Иска ли питане ?

Това в политически верния отговор.

За повече: http://www.pq.org/nv/
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

filipne написа:
Тоя симпатяга само за референдуми и национализация говори :) А на всичкото отгоре е и хомо.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

filipne написа:

Ми как кой е водещ ?
Андре Боаклер и Парти Кебекуа ! Иска ли питане ?

Това в политически верния отговор.

За повече: http://www.pq.org/nv/
хм, дали :roll:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
alen vid

Мнение от alen vid »

ivanko13 написа:
filipne написа:
Тоя симпатяга само за референдуми и национализация говори :) А на всичкото отгоре е и хомо.
Ай стига бе , а аз си мислех , че е маймуна - а той кво бил Хомо , ... сега ако кажеш , че и на Сапиенс го докарва - ще се депресирам
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

alen vid написа:
Ай стига бе , а аз си мислех , че е маймуна - а той кво бил Хомо , ... сега ако кажеш , че и на Сапиенс го докарва - ще се депресирам
Не на "Сапиенс" а на "Еректус" го докарва повече :D Сега да не си помислиш нещо друго. :D
Ако все пак Боаклер стане министър председател, той ще е първият политик хомосексуалист в Северна Америка, избран за шеф на правителство.
Заключено