politikata v Kvebek
politikata v Kvebek
Zdraveite!moje li niakoi ot kvebek da pusne ne6to aktualno ot politikata na Kvebek,4e mai na intervuto pitali i za tova,napr. koi e vode6t srad polititsite,kakvo vajno stava...
- simplyaven
- Обратна връзка:
- Independent
И как Майкъл Игнатиев им заяви, че трябва да престанат да мислят за себе си като за отделна нация. А пък главния губернатор преди няколко месеца каза, че Квебек трябва да положи усилия и да се "интегрира". А друг журналист предизвика скандал със статия, в която се твърдеше, че една от главните причини за престрелките в Доусън и Екол Политекник е скритата дискриминация срещу имигрантите (и двамата бяха имигранти, отхвърлени от обществото социопати).
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Re: politikata v Kvebek
dudi написа:Zdraveite!moje li niakoi ot kvebek da pusne ne6to aktualno ot politikata na Kvebek,4e mai na intervuto pitali i za tova,napr. koi e vode6t srad polititsite,kakvo vajno stava...
http://fr.wikipedia.org/wiki/Politique_du_Qu%C3%A9bec
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ми как кой е водещ ? Андре Боаклер и Парти Кебекуа ! Иска ли питане ?dudi написа:Zdraveite!moje li niakoi ot kvebek da pusne ne6to aktualno ot politikata na Kvebek,4e mai na intervuto pitali i za tova,napr. koi e vode6t srad polititsite,kakvo vajno stava...
Това в политически верния отговор.
За повече: http://www.pq.org/nv/
Тоя симпатяга само за референдуми и национализация говориfilipne написа:
Ми как кой е водещ ? Андре Боаклер и Парти Кебекуа ! Иска ли питане ?

хм, далиfilipne написа:dudi написа:Zdraveite!moje li niakoi ot kvebek da pusne ne6to aktualno ot politikata na Kvebek,4e mai na intervuto pitali i za tova,napr. koi e vode6t srad polititsite,kakvo vajno stava...
Ми как кой е водещ ? Андре Боаклер и Парти Кебекуа ! Иска ли питане ?
Това в политически верния отговор.
За повече: http://www.pq.org/nv/

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Ай стига бе , а аз си мислех , че е маймуна - а той кво бил Хомо , ... сега ако кажеш , че и на Сапиенс го докарва - ще се депресирамivanko13 написа:Тоя симпатяга само за референдуми и национализация говориfilipne написа:
Ми как кой е водещ ? Андре Боаклер и Парти Кебекуа ! Иска ли питане ?А на всичкото отгоре е и хомо.
Не на "Сапиенс" а на "Еректус" го докарва повечеalen vid написа:
Ай стига бе , а аз си мислех , че е маймуна - а той кво бил Хомо , ... сега ако кажеш , че и на Сапиенс го докарва - ще се депресирам

Ако все пак Боаклер стане министър председател, той ще е първият политик хомосексуалист в Северна Америка, избран за шеф на правителство.