Покана за интервю на 24 февруари

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Re: Email do Viena. Na kakav ezik?

Мнение от emyangels »

AleksandrAI написа: Az im pisah na frenski. Eto i e-mail na "Lisa Schreiber" <Lisa.Schreiber@mrci.gouv.qc.ca> tia mai otgovaria za BG-to.
Inache e-mail na posolstvoto vav Viena e: siqvienne@mrci.gouv.qc.ca
Аз лично съм разговаряла по телефона няколко пъти с Мме Lisa Schreiber и мога да кажа, че беше невероятно любезна!!! Говорихме си на френски език, но разбрах, че тя е говорила с родителите ми първо на руски език. Това е само за информация. Според мен би трябвало да й пишете писмото на френски език!!!
gogo

Мнение от gogo »

Zdrawejte!
Imam wypros kym AleksandrAI i emyangels, a i kym wseki, kojto moje da otgowori. AleksandrAI, siguren li si, che wyprosnata Lisa Shneider otgowarq za BG ili samo predpolagate, che towa e taka? Emyangels, Lisa Shneider li beshe imigracionnata slujitelka, koqto izprati pismoto, potwyrjdawashto poluchawaneto na t.nar. "wtori dokumenti" wyw Wiena? Pitam, zashtoto iztekoha 3 meseca ot poluchawaneto na moite "wtori dokumenti" wyw Wienna i w petyk izpratih e-mail do Wiena (siqvienne@mrci.gouv.qc.ca), a do tozi moment ne sum poluchil otgowor i iskam da razbera kyde e naj-dobre da nasocha usiliqta si da polucha nqkakwa informaciq. Znaq imeto (Alexandra Lesniewski), no ne i e-maila na immigracionnata slujitelka, koqto izprati pismoto, za koeto stawa duma wyw wyprosa mi kym emyangels. Predpolagam, che shte e po-udachno, a moje bi i po-nahalno, da pratq e-mail na wyprosnata gospoja Lesniewski, ako moga da namerq adresa j razbira se.
Wyobshte, ako nqkoj ima e-maila na Lesniewski, molq da go kaje. Ako li ne, zdrawe da e :beer: !
Pojelawam na wsichki kysmet w neprilichno golemi "kolichestwa". Ako ne wi stigne, wijte podpisa :lol:
Zdrawe i kysmet na wsichki!
gogo

Мнение от gogo »

Zdrawejte!
Imam wypros kym AleksandrAI i emyangels, a i kym wseki, kojto moje da otgowori. AleksandrAI, siguren li si, che wyprosnata Lisa Shneider otgowarq za BG ili samo predpolagate, che towa e taka? Emyangels, Lisa Shneider li beshe imigracionnata slujitelka, koqto izprati pismoto, potwyrjdawashto poluchawaneto na t.nar. "wtori dokumenti" wyw Wiena? Pitam, zashtoto iztekoha 3 meseca ot poluchawaneto na moite "wtori dokumenti" wyw Wienna i w petyk izpratih e-mail do Wiena (siqvienne@mrci.gouv.qc.ca), a do tozi moment ne sum poluchil otgowor i iskam da razbera kyde e naj-dobre da nasocha usiliqta si da polucha nqkakwa informaciq. Znaq imeto (Alexandra Lesniewski), no ne i e-maila na immigracionnata slujitelka, koqto izprati pismoto, za koeto stawa duma wyw wyprosa mi kym emyangels. Predpolagam, che shte e po-udachno, a moje bi i po-nahalno, da pratq e-mail na wyprosnata gospoja Lesniewski, ako moga da namerq adresa j razbira se.
Wyobshte, ako nqkoj ima e-maila na Lesniewski, molq da go kaje. Ako li ne, zdrawe da e :beer: !
Pojelawam na wsichki kysmet w neprilichno golemi "kolichestwa". Ako ne wi stigne, wijte podpisa :lol:
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

gogo написа:Zdrawejte!
Imam wypros kym AleksandrAI i emyangels, a i kym wseki, kojto moje da otgowori. AleksandrAI, siguren li si, che wyprosnata Lisa Shneider otgowarq za BG ili samo predpolagate, che towa e taka? Emyangels, Lisa Shneider li beshe imigracionnata slujitelka, koqto izprati pismoto, potwyrjdawashto poluchawaneto na t.nar. "wtori dokumenti" wyw Wiena? ... :lol:
Hi, Gogo, Lisa Schreiber, не Shneider. От нея имам едно писмо от Виена, аз лично имам малко по-дълга кореспондения, но да не ви отегчавам с подробности. Лоранс Моно ако не се лъжа ми беше потвърдила получаването на вторите документи. Имам и от друг служител писмо, но не и от Alexandra Lesniewski. Всички писма са изпращани по пощата!!! Не съм ползвала e-mail. Но Lisa Schreiber ни издири по телефона, за да ни покани на интервю. Както вече казах тя беше много любезна. Стана ми интересно как ни е издирила. Бяхме дали 4 телефонни номера, от които 3 си ги бяхме сменили в последствие и не сме уведомявали Имиграционните служби за това. Та Lisa Schreiber беше звъняла на всичките и някрая се свързала с родителите у дома, които са й дали новия ми мобилен номер и тя ни издири на него. Говорихме 3 или 4 пъти докато уточним всички подробности, понеже ни насрочи интервю за след 20 дни и през цялото време беше невероятно любезна. Не знам дали съм ти помогнала с нещо!!! Ако имаш някои други въпроси съм насреща!!! Защо не изпратиш и писмо до Виена по пощата с копие от това, което си получил от Alexandra Lesniewski и не се обърнеш директно към нея с въпрос.
gogo

Мнение от gogo »

Blagodarq za infoto, emyangels. Nе sym mislil da pratq pismo do Viena ili Alexandra Lesniewski, zashtoto nqmam wqra na tozi wid komunikaciq, a i ne bqh siguren kakwo tochno da naprawq. Ot desetina pisma ot chujbina sym poluchil samo dwe, a i te bqha w poshtenskata kutiq na sysedi ot whoda-luda rabota. Kakto i da e, neka ne obremenqwam nikogo s nenujna informaciq. Otnowo blagodarq za infoto :).
Mr. Nobody

Мнение от Mr. Nobody »

Alexandr,

Mersi za otgovora. A kak postavihte udareniata v e-maila na frenski do slujitelkata? Ot Yahoomail li im pisahte?

Blagodaria,

N.
gogo

Мнение от gogo »

Dnes sledobed poluchih otgowor ot Wiena. Pratih e-mail-a dnes, w malkite chasowe. Otnowo 10x za infoto na emyangels i AlexandrAI.
Mr. Nobody

Мнение от Mr. Nobody »

Gogo,

Koga si podal 2-ri docs i kakvo ti kazaha za intervu?
Kak slozhi udareniata v e-maila, ako si go pisal na frenski?

Blagodaria predvaritelno za informaciata,

N.
gogo

Мнение от gogo »

Podadeni "wtori dokumenti"-15.10.2003.
Polucheni wyw Wiena-20.10.2003.
Izprateno pismo ot Wiena, s koeto mi se syobshtawa, che moga da ochakwam interwju prez wtorata polowina na 2004-21.10.2003 (polucheno-24.10.2003).
Izpraten e-mail do Wiena-30.01.2003 - bez otgowor.
Izpraten wtori e-mail do Wiena-5.02.2003 (sutrin) - otgowor w syshtiq den sledobed.
W e-mail-a mi syobshtawat, che sa nasrochili interwju za 28.04.2004 i che weche sa mi izpratili uwedomitelno pismo, koeto bi trqbwalo da polucha wseki moment.
Napisah e-maila na anglijski.
Заключено