Аз лично съм разговаряла по телефона няколко пъти с Мме Lisa Schreiber и мога да кажа, че беше невероятно любезна!!! Говорихме си на френски език, но разбрах, че тя е говорила с родителите ми първо на руски език. Това е само за информация. Според мен би трябвало да й пишете писмото на френски език!!!AleksandrAI написа: Az im pisah na frenski. Eto i e-mail na "Lisa Schreiber" <Lisa.Schreiber@mrci.gouv.qc.ca> tia mai otgovaria za BG-to.
Inache e-mail na posolstvoto vav Viena e: siqvienne@mrci.gouv.qc.ca
Покана за интервю на 24 февруари
- emyangels
- Обратна връзка:
Re: Email do Viena. Na kakav ezik?
Zdrawejte!
Imam wypros kym AleksandrAI i emyangels, a i kym wseki, kojto moje da otgowori. AleksandrAI, siguren li si, che wyprosnata Lisa Shneider otgowarq za BG ili samo predpolagate, che towa e taka? Emyangels, Lisa Shneider li beshe imigracionnata slujitelka, koqto izprati pismoto, potwyrjdawashto poluchawaneto na t.nar. "wtori dokumenti" wyw Wiena? Pitam, zashtoto iztekoha 3 meseca ot poluchawaneto na moite "wtori dokumenti" wyw Wienna i w petyk izpratih e-mail do Wiena (siqvienne@mrci.gouv.qc.ca), a do tozi moment ne sum poluchil otgowor i iskam da razbera kyde e naj-dobre da nasocha usiliqta si da polucha nqkakwa informaciq. Znaq imeto (Alexandra Lesniewski), no ne i e-maila na immigracionnata slujitelka, koqto izprati pismoto, za koeto stawa duma wyw wyprosa mi kym emyangels. Predpolagam, che shte e po-udachno, a moje bi i po-nahalno, da pratq e-mail na wyprosnata gospoja Lesniewski, ako moga da namerq adresa j razbira se.
Wyobshte, ako nqkoj ima e-maila na Lesniewski, molq da go kaje. Ako li ne, zdrawe da e
!
Pojelawam na wsichki kysmet w neprilichno golemi "kolichestwa". Ako ne wi stigne, wijte podpisa
Imam wypros kym AleksandrAI i emyangels, a i kym wseki, kojto moje da otgowori. AleksandrAI, siguren li si, che wyprosnata Lisa Shneider otgowarq za BG ili samo predpolagate, che towa e taka? Emyangels, Lisa Shneider li beshe imigracionnata slujitelka, koqto izprati pismoto, potwyrjdawashto poluchawaneto na t.nar. "wtori dokumenti" wyw Wiena? Pitam, zashtoto iztekoha 3 meseca ot poluchawaneto na moite "wtori dokumenti" wyw Wienna i w petyk izpratih e-mail do Wiena (siqvienne@mrci.gouv.qc.ca), a do tozi moment ne sum poluchil otgowor i iskam da razbera kyde e naj-dobre da nasocha usiliqta si da polucha nqkakwa informaciq. Znaq imeto (Alexandra Lesniewski), no ne i e-maila na immigracionnata slujitelka, koqto izprati pismoto, za koeto stawa duma wyw wyprosa mi kym emyangels. Predpolagam, che shte e po-udachno, a moje bi i po-nahalno, da pratq e-mail na wyprosnata gospoja Lesniewski, ako moga da namerq adresa j razbira se.
Wyobshte, ako nqkoj ima e-maila na Lesniewski, molq da go kaje. Ako li ne, zdrawe da e

Pojelawam na wsichki kysmet w neprilichno golemi "kolichestwa". Ako ne wi stigne, wijte podpisa

Zdrawe i kysmet na wsichki!
Zdrawejte!
!

- emyangels
- Обратна връзка:
Hi, Gogo, Lisa Schreiber, не Shneider. От нея имам едно писмо от Виена, аз лично имам малко по-дълга кореспондения, но да не ви отегчавам с подробности. Лоранс Моно ако не се лъжа ми беше потвърдила получаването на вторите документи. Имам и от друг служител писмо, но не и от Alexandra Lesniewski. Всички писма са изпращани по пощата!!! Не съм ползвала e-mail. Но Lisa Schreiber ни издири по телефона, за да ни покани на интервю. Както вече казах тя беше много любезна. Стана ми интересно как ни е издирила. Бяхме дали 4 телефонни номера, от които 3 си ги бяхме сменили в последствие и не сме уведомявали Имиграционните служби за това. Та Lisa Schreiber беше звъняла на всичките и някрая се свързала с родителите у дома, които са й дали новия ми мобилен номер и тя ни издири на него. Говорихме 3 или 4 пъти докато уточним всички подробности, понеже ни насрочи интервю за след 20 дни и през цялото време беше невероятно любезна. Не знам дали съм ти помогнала с нещо!!! Ако имаш някои други въпроси съм насреща!!! Защо не изпратиш и писмо до Виена по пощата с копие от това, което си получил от Alexandra Lesniewski и не се обърнеш директно към нея с въпрос.gogo написа:Zdrawejte!
Imam wypros kym AleksandrAI i emyangels, a i kym wseki, kojto moje da otgowori. AleksandrAI, siguren li si, che wyprosnata Lisa Shneider otgowarq za BG ili samo predpolagate, che towa e taka? Emyangels, Lisa Shneider li beshe imigracionnata slujitelka, koqto izprati pismoto, potwyrjdawashto poluchawaneto na t.nar. "wtori dokumenti" wyw Wiena? ...
Blagodarq za infoto, emyangels. Nе sym mislil da pratq pismo do Viena ili Alexandra Lesniewski, zashtoto nqmam wqra na tozi wid komunikaciq, a i ne bqh siguren kakwo tochno da naprawq. Ot desetina pisma ot chujbina sym poluchil samo dwe, a i te bqha w poshtenskata kutiq na sysedi ot whoda-luda rabota. Kakto i da e, neka ne obremenqwam nikogo s nenujna informaciq. Otnowo blagodarq za infoto
.

-
-
Podadeni "wtori dokumenti"-15.10.2003.
Polucheni wyw Wiena-20.10.2003.
Izprateno pismo ot Wiena, s koeto mi se syobshtawa, che moga da ochakwam interwju prez wtorata polowina na 2004-21.10.2003 (polucheno-24.10.2003).
Izpraten e-mail do Wiena-30.01.2003 - bez otgowor.
Izpraten wtori e-mail do Wiena-5.02.2003 (sutrin) - otgowor w syshtiq den sledobed.
W e-mail-a mi syobshtawat, che sa nasrochili interwju za 28.04.2004 i che weche sa mi izpratili uwedomitelno pismo, koeto bi trqbwalo da polucha wseki moment.
Napisah e-maila na anglijski.
Polucheni wyw Wiena-20.10.2003.
Izprateno pismo ot Wiena, s koeto mi se syobshtawa, che moga da ochakwam interwju prez wtorata polowina na 2004-21.10.2003 (polucheno-24.10.2003).
Izpraten e-mail do Wiena-30.01.2003 - bez otgowor.
Izpraten wtori e-mail do Wiena-5.02.2003 (sutrin) - otgowor w syshtiq den sledobed.
W e-mail-a mi syobshtawat, che sa nasrochili interwju za 28.04.2004 i che weche sa mi izpratili uwedomitelno pismo, koeto bi trqbwalo da polucha wseki moment.
Napisah e-maila na anglijski.