Изпитващия за втората сесия

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

На нищо повече от 2 успешни интервюта не попаднах...1 при румънците и едно на жена от Кишинев. И 2-те нямат конкретно описание на интервютата, писах на тая от Кишинев ако може да даде малко инфо, на тоя от румънския форум нищо не му разбирам :)
Ще взема да драсна и 2 реда в рускя форум, дано някой да "клъвне"
:wink:
Последно промяна от alkaponbg на Пон Окт 30, 2006 10:21 am, променено общо 1 път.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Iva111

за Бушар

Мнение от Iva111 »

Мастика съжелявам но още не съм усвоила румънския. Ако някой има информация за нея да пише.
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Hi ...

Мнение от rorcho »

Hi all !

Namerete mi nujnata informacia za Linda Bouchard ot rumanskiat forum, az imam blizki priateli, koito si jiveiat v Bukuresht i shte mi prevedat dadenata informacia 8)

Be happy :D
mikemastercorp
Обратна връзка:

Мнение от mikemastercorp »

Рорчо, само на теб ли ще преведат информацията бе батка... Ц-ц-ц-ц какъв си ми егоист :lol: Сега ще поровя и аз из румънските форуми, че моя колежка е женена за румънче и ще преведе без проблеми.. А в краен случай може да питаме Румънеца и Енчев :)

При някаква информация, веднага ще драсна :)

Успех на всички.
Az znam che ti znaesh che az znam :)
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Hi

Мнение от rorcho »

Ei <mikemasterco> mnogo iasno, che ako imam informacia shte ia dam na vsichki ! :D
Заключено