Спокоиствие и силна храна Smile
Кои ще е изпитващия няма ГОЛЯМО значение според мен
Не съм съгласен особено с теб Курта. Всеки изпитващ има неща, които са специфични за самия него. Или ще задава определени въпроси, или основно ще се опитва да провокира и да изненадва, или ще иска да чуе ТОЧНО определени неща, или пък няма да иска да му се разтягат локуми и т.н., затова се интересуваме кой ще е изпитващия и какви отзиви има за него(нея) от предишни сесии.
Ла Рю изпитва в момента или в Москва или в Украина (четох го по техните форуми) ,а до RobinHood еми аз затова казвам няма ГОЛЯМО значение ,ако си покриваш точките/френския няма от кво да се притесняваш кои ще е изпитващ
kurta007 и аз мисля, че няма кой знае какво значение кой ще е проверяващия. Важното е, че тези хора са пратени тук да усетят мотивацията, уменията и т.н на кандидатите, а не да късат. Но за да се поуспокоите ви гарантирам, че ще бъде този, които целия форум най-много обича ;о) Пожелавам Ви го, но най-вече желая успех на всички .
Ееей опасни сме ние българите ) Ама дай ни само подмолвни работи да разнищваме )) Но пък от друга гледна точка е добре все пак да се има представа за "противника". Пожелавам на всички той да е някой от добрите.