за съжаление

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
nushana

за съжаление

Мнение от nushana »

Споделям с вас,че за съжаление ние не успяхме на нашето интервю.Не ни изрязоха окончателно,но ни казаха,че не събираме нужния брой точки.Все пак мадам щяла да разгледа още веднъж документите ни като ги съобрази с новите критерии ,но по тези не ни достигат.Не си правя илюзии,че нещо ще се промени и не знам дали това беше окончателен отказ или ще можем да се явим отново и евентуално да защитим по-високо ниво на езика.Сега ми даде 6-то.Каза ,че ще получим отговор по пощата и поиска да попълним договора за сумата ,с която ще влезем,ако успеем да съберем нужния брой точки.
Ще допълня,че бяхме последни,влязохме с голямо закъснение,мадам позадряма на два пъти,а аз бях много притеснена и не се представих много добре.На два пъти ни пита за възрастта и мен и сипруга ми и се учуди,че сме по на толкова:аз-37,мъжа ми-45.Това ,според мен,оказа голямо значение ,не защото не се хареса на мадам,а защото не ни носи точки.
От сърце честитя на всички успели и пожелавам спокойствие и шанс ,на всички останали!
Аватар
dtodorova

Мнение от dtodorova »

Съжалявам, но не се притеснявайте! Може като ви разгледа документите по новите критерии, да се окаже че минавате. Дори и да не е така, ще поучите още малко франсето и готово!
Горе главата! :) Не се предавайте! :thumbsup:
Аватар
mborodin
Обратна връзка:

Мнение от mborodin »

Мисля си,че мадам като се събуди ще порзмисли и все пак ще ви даде сертификатите :?:
Изображение
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

Според мен ако беше "окончателен отказ" нямаше да ви задържи документите за повторно разглеждане и нямаше да ви кара да подписвате договора за парите. Надеждата умира последна, не се предавайте. Наистина това е неприятен психологически удар, но вярвам, че има хора успели с много по-лоши показатели от вашите.

Успех!!!
kalia

Мнение от kalia »

ИМАЙТЕ ВЯРА, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ.
Стискаме палци да успеета да си вземете сертификатите.
nushana

Мнение от nushana »

Благодаря за подкрепата.Не смея да се надявам на друго,освен да ни дадат шанс за още едно интервю.Мисля,че има много други в нашето положение,но просто не го споделят във форума,защото е трудно.Но на мен така ми поолеква.
canat

Мнение от canat »

Nushana,
ne se otchaivaite! NE SE PREDAVAITE!!!
Vsiako zlo za dobro!
Niakoi pat vremennite neuspehi ni ambizirat i ni podgotviat za golemi uspehi!
:wink:
Аватар
mastika

Мнение от mastika »

Mnogo sagaliavam za intervioto NO samo si pomisli nad faktite koito sa spomenali drugite predi men i az 6te dobavia kam tova 4e : 1- puskate dcs te iskat o6te frenski vi u4ite te go otraziavat pak nestiga te pak ostaviat vratata otvorena - tova neteli navegda na misalta 4e vi iskat , 2 - s novite to4ki novi emigranti 6te sa 1/2 po malko ako nesa i o6te po-malko prosto silno 6te namaleat puskanite dcs za koeto vieste alternativa za popalvane na kvota za tyaz godina , abe vervaite v vsi4ko pologitelno (otkaz/u4aianie sega nevi pomagat )
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

моля те дай още малко инфо
когато сте пуснали докс са ви стигали точките, за да ви поканят на интервю, кое ви отряза? то френски 6 си е приличен френски..не можах да разбера какво се е случило точно...вие сте били на тези години и когато сте пускали докс в края на краищата..уф..
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
nushana

Мнение от nushana »

Пoдадохме документи през декември 2005.Сгрешихме като писахме по-ниски нива-5замен.4-за мъжа ми и те ни поискаха документ,с който да докажем по-високо ниво-7за мен и 5-за мъжа ми.Тогава ни поканиха на интервю.За резултата вече писах :cry:
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

и аз си мисля, че след като не е категоричен отказа, има шанс и не малък
да си осъществите мечтите..успех..
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Много жалко наистина, че напрежението продължава. Дано има щастлив за вас край. Стискаме палци :thumbsup:
Аватар
pencapopova

Мнение от pencapopova »

Prtih Vi li4no saobstenie!!!
ninaLILA

Мнение от ninaLILA »

Ne se predavaite,az sashto mislya che sled kato ne sa vi otryazali kategorichno imate chance,uspeh i stiskame palci
itze

нови правила

Мнение от itze »

Моля ви кажете къде мога да прочета за новите правила.
Заключено