за съжаление
за съжаление
Споделям с вас,че за съжаление ние не успяхме на нашето интервю.Не ни изрязоха окончателно,но ни казаха,че не събираме нужния брой точки.Все пак мадам щяла да разгледа още веднъж документите ни като ги съобрази с новите критерии ,но по тези не ни достигат.Не си правя илюзии,че нещо ще се промени и не знам дали това беше окончателен отказ или ще можем да се явим отново и евентуално да защитим по-високо ниво на езика.Сега ми даде 6-то.Каза ,че ще получим отговор по пощата и поиска да попълним договора за сумата ,с която ще влезем,ако успеем да съберем нужния брой точки.
Ще допълня,че бяхме последни,влязохме с голямо закъснение,мадам позадряма на два пъти,а аз бях много притеснена и не се представих много добре.На два пъти ни пита за възрастта и мен и сипруга ми и се учуди,че сме по на толкова:аз-37,мъжа ми-45.Това ,според мен,оказа голямо значение ,не защото не се хареса на мадам,а защото не ни носи точки.
От сърце честитя на всички успели и пожелавам спокойствие и шанс ,на всички останали!
Ще допълня,че бяхме последни,влязохме с голямо закъснение,мадам позадряма на два пъти,а аз бях много притеснена и не се представих много добре.На два пъти ни пита за възрастта и мен и сипруга ми и се учуди,че сме по на толкова:аз-37,мъжа ми-45.Това ,според мен,оказа голямо значение ,не защото не се хареса на мадам,а защото не ни носи точки.
От сърце честитя на всички успели и пожелавам спокойствие и шанс ,на всички останали!
Според мен ако беше "окончателен отказ" нямаше да ви задържи документите за повторно разглеждане и нямаше да ви кара да подписвате договора за парите. Надеждата умира последна, не се предавайте. Наистина това е неприятен психологически удар, но вярвам, че има хора успели с много по-лоши показатели от вашите.
Успех!!!
Успех!!!
Mnogo sagaliavam za intervioto NO samo si pomisli nad faktite koito sa spomenali drugite predi men i az 6te dobavia kam tova 4e : 1- puskate dcs te iskat o6te frenski vi u4ite te go otraziavat pak nestiga te pak ostaviat vratata otvorena - tova neteli navegda na misalta 4e vi iskat , 2 - s novite to4ki novi emigranti 6te sa 1/2 po malko ako nesa i o6te po-malko prosto silno 6te namaleat puskanite dcs za koeto vieste alternativa za popalvane na kvota za tyaz godina , abe vervaite v vsi4ko pologitelno (otkaz/u4aianie sega nevi pomagat )
моля те дай още малко инфо
когато сте пуснали докс са ви стигали точките, за да ви поканят на интервю, кое ви отряза? то френски 6 си е приличен френски..не можах да разбера какво се е случило точно...вие сте били на тези години и когато сте пускали докс в края на краищата..уф..
когато сте пуснали докс са ви стигали точките, за да ви поканят на интервю, кое ви отряза? то френски 6 си е приличен френски..не можах да разбера какво се е случило точно...вие сте били на тези години и когато сте пускали докс в края на краищата..уф..
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
- pencapopova
нови правила
Моля ви кажете къде мога да прочета за новите правила.