И аз да питам нещо за образованието

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Konstans_Kostova
Обратна връзка:

Мнение от Konstans_Kostova »

Все още не съм изпратила документи до Виена, направих тестовете на страницата за мен и мъжа ми, до тук всичко е ок.
Само едно питане - днес ще запиша курс по френски, което ще рече, че при евентуално пристигане ще го знам малко или много (езиците ми се отдават изключително) пак ли трябва да пиша,че не го знам и в последствие прибавят ли се точки ако го владееш?Същото ми е питането за висшето образование- догодина ще съм си взела най-вероятни държавния изпит?
Благодаря много предварително
Аватар
Milenka

Re: И аз да питам нещо за образованието

Мнение от Milenka »

Konstans_Kostova написа: пак ли трябва да пиша,че не го знам и в последствие прибавят ли се точки ако го владееш?
Благодаря много предварително
тук не става ясно, защо трябва да пишеш, че не го знаеш?
пишеш очаквано ниво на знания към момента на интервюто
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Аватар
ivanko13
Модератор

Re: И аз да питам нещо за образованието

Мнение от ivanko13 »

Konstans_Kostova написа:Същото ми е питането за висшето образование- догодина ще съм си взела най-вероятни държавния изпит?
Ще рече ли това ,че в момента нямаш диплома от университета? Не става ясно кога искаш да подадеш документите. Без диплома от университета стигат ли ви точките за да отидете на интервю? Конкретизирай малко нещата за да получиш и ясни отговори.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Konstans_Kostova
Обратна връзка:

Мнение от Konstans_Kostova »

Значи - днеска се записах на курсове по френски.До нова година ми казаха,че ако дам всичко от себе си ще съм добре.
Уча последна година в момента.Бих могла да завърша семестриално до февруари месец.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

В този случай не може да си водещ кандидат!Трябва ти дипломата за да кандидатствате при положение,че си водещ кандидат.Ако половинката ти има повече точки ,можеш да си придружаващ кандидат и до интервюто ще си си взела дипломата,която да представиш.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Наистина,има ли двойка ,която при подаването е била в очакване на дипломата на придружаващият кандидат?Ако до интервюто придружаващият кандидат е вече с диплома,то не мисля,че е проблем при подаването да е само с академична справка?Как мислите?Някой правил ли го е?
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
iv

Мнение от iv »

Konstans_Kostova,
трябва да дадеш повече инфо за себе си, семейно положение, години, деца, образование- каква специалност, и най-вече за интервюто като водещ кандидат ако всичко горе споменато ти е наред, то стажа играе най-важната роля...
за езика не се притеснявай имаш време!
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
Asicka

Мнение от Asicka »

И колкото и да ти се отдават езиците ако започваш от нула с френския извинявай за искренността но до нова година няма да знаеш почти нищо!Погледни форума хората с какви нива на френски минават на интервютата в последно време!
Аватар
Helena

Мнение от Helena »

Защо не изчакаш да си вземеш държавния изпит? До тогава ще успееш да напреднеш и с френския. :)
VALE

Мнение от VALE »

V dokumentite se vpisva poslednata vzeta diploma!A za ezika-pi6i nqkakvo nivo i sqdai da u4i6, 4e qko pitat :lol: Uspeh!!!
Заключено